Bebekhilal Merhaba 5 haftalık hamileyim bu süreçte bian önce doktor bulmak istiyorum ama hangisi iyi bilmiyorum önereceğiniz bayan doktorlar var mıdır ?
Hilalyusuf Bebekhilal cnm valla bu işin kadını erkeği olmaz ama tabi bayan olunca daha bir rahatlık oluyor sanırım gazi hastanesinde merih bayrama randevu almıştım kadını tanımadan bir kere sadece gördüm 230 tl muayene ücreti beni kendisinin bakması gerekirken asistanları baktı ben parayı ödemicektim cnkü doktor bakmadı itiraz edincede asistanlarıda doktor sizi takipten çıkardı dedi saygısızlık işte şimdi doktorum erkek ve çok memnunun cem somer atabekoğlu internetten bakın bi next levelde muayenesi var ankara cebeci tıp fakülteside hastanesi
Serifeisitmir Bebekhilal kesinlikle aşkın evren güler canım bizi sağlık bakanlığında çalışan tanıdık yönlendirdi gayet memnun kaldım
elkakimmon Bebekhilal onerebileceklerim ; Hüseyin pehlivan, İbrahim alanbay. Onermeyecegim ; Nuray atacan
Yaprakk Eğer imkanınız var ise Çukurambar Koru da Bahar Şentürk ilk kızımın doktoru kendisi, ben Sincan lokman hekimde yaptım ilk doğumumu kendisi oradaydı şu an koruda
Merve-97 emine0808 ben dogumuda oeda yapıcam ama özel sigortayla gıttıgım ıcın paket almadım ay ay ödüyorum yanı
Merve-97 Bebekhilal ben paket almadım ozel sigortayla gıttıgım ıcın muayene ücreti 210 15 TL de devlet katkı payı alıyor pakette 10 muayene testler ayrıntılı ultroson normal ve sezeryan dpgum 6580 mı neydi oyle hatırlıyorum
Susam06 Bebekhilal Paket almadım benözel sağlık sigortamın doğum poliçesi vardı ondan yararlanıyorum . Ama bi yerde okumuştum doğum paketi 7000tl demişti birisi canım .
Filizim Sibel orçan var Zonguldak’ta doktorumdu şu an Ankara’da bi çok etkinliği var İnstagram da var takip edip araştırın çok bilgili bi doktor tv programlarınada çıkmıştı bi ara kesinlikle tavsiye ederim 😊
ece_2206 Kesinlikle aşkın evren güler siz sormadan aklınıza takılan herseyi söylüyor en önemlisi de kibar bir doktor
Dildare Doktorum Cemil Kaya uzun zamandır jinekoloğum gebelik için de kendisini tercih ettim enerjisi yüksek, ulaşılabilir, ilgili…