Deletedmom320 Arkadaşlar 11+5 olduk bugün itibariyle göbeğimde tüyler öncede vardı ama göbek altında ve çok kısa şekilde çok azdı şuan o tüyler uzadı göbeğimin üst tarafımdada tüylenmeler oldu sanki gebelikle mi alakalı başka bişey mi acaba yaşayan var mı
gzmdnz35 Deletedmom320 hormonlarla alakalı benim hiç yoktu eskiden hamileyken çıktı hiç dokunmadım şuan kendiliğinden döküldü 37+6 Yım çoğu kişinin doğum sonrası dökülüyormuş benim önceden döküldü 😍🥰🙏🏻
Merveatay Deletedmom320 maalesef hamilelikte çoğalıp uzuyor canım.ben ilk başlarda kuaförde agrayla aldiriyordum sonra sanki aldırmak çatlakları cogaltti gibime geldi biraktim artık.
Naren1 Deletedmom320 normal canım çoğu gebede var ben lazere gitdiğim halde 3 yıl aradan sonra çıktı hormonlardan🙃
Deletedmom320 Merveatay üstte bir arkadaş dökülüyor yazmış inşallah doğum sonrası dökülürde kurtuluruz
Naren1 Deletedmom320 benimde sinirlerim alt üst oldu ama sonra alışıyor insan 🙃 bi kaç kişi dökülüyor diyor ama çıkan kıl kökü tekrar nasıl dökülecek merak ediyorum sağlık olsun bebişlerimiz bir çok iz bırakıyor ☺️
gzmdnz35 Deletedmom320 evet döküldü çok sinirimi bozmuştu normalde hiç tüyü olan bir insan da değilim baktım burda çoğu gebelerde mevcut hiç dokunmadım bakarken hoşuma gitmese bile şimdi şükür hepsi döküldü 😍🙈 hiç dokunmayın dökülecektir 🥰
Gizem_ar Yahu bende diyorum benim bu göbekteki tüyler böyle değildi tamam vardı da siyah değildi kafama taktım kaç gündür demek hormonlardanmış bana da cevap oldu rahatladm valla 😂😂
Srhtzlyh Deletedmom320 gebelikten canım bendede çıktı kuaförüm doğumdan sonra dökülür dokunmayalım alırsak sürekli devam eder dedi. Bende dokunmadım duruyorlar öyle canımı sıkıyorlar ama napıcan işte🤷♀️😊
Fyztgc Deletedmom320 rengi açık ise ve seni çok rahatsız etmiyorsa hiç dokunma o zaman boşver. Sağlık olsun 😌
Minikbirkalp Gebelikte olan birşey bence sakin elleme rahatsız oluyorum alıyım falan deme doğumdan onra dökülüyormuş
Deletedmom320 Minikbirkalp yok hiç ellemedim ama az daha uzar ve çoğalırsa bilmiyorum artık naparım 😅😅
Deletedmom417 Deletedmom320 32 haftalık hamileyim bırak göbegimdeki tüyleri sakallarım çıkmaya başladı 😔 herkeste ayni olmuyor ama
Deletedmom320 Deletedmom417 yaaa tüm vücut değişiyor tabi bende yeni yeni yaşamaya başladım neyse herşey bebişler için 🤗🤗