Mybabyizmir Teka16 eğer geç döllenme varsa 12.haftada daha net sonuç alirsin. Ben haftaya gidicem 12.haftamda. İnşallah birşey yoktur içini ferah tut
Susaminannesiii Selinbam bugün arttı acile gittim cok hafif enfeksiyon cıkmıs ona baglı olabilir denildi.
GulnurMahmut Teka16 canım geçmiş olsun benim gebeliğim Daha çok erken nift testi ne demek acaba daha önce hiç duymamıştım. 6 hafta olduk bugünde ☺️
Uykulugebe Susaminannesiii sen yine de bı doktora git canım. Bende de tam adet dönemimde denk gelen zamanda ağrı vardı ama eskisiyle aynı şiddette degildi seni korkutmak istemem ama
GulnurMahmut Susaminannesiii geçmiş olsun canım acile gidersen pandemi hastaları çok gidiyo ama bence aklında kalmasın git bence ne olur ne olmaz önceden baktırmış araştırmış olursun özel de pek fazla kalabalık olmuyor az kişi gidiyor hemde daha iyi ilgileniyorlar
Susaminannesiii Teka16 evet dün gittim cok hafif enfeksiyon cıktı idrarımda ilaç yazdılar. Ultrasonda bebegimde iyiydi vok şükür. bugün cok hafif agrım devam ediyor daha ziyade dizlerimde var.