Mybabyizmir niydey ben 10 haftalıkken girmiştim geçenlerde DGS sınavına daha başlarda ya hamilelik beni çok zorlamamisti. Sadece ev ihtiyacın gelmesin. Bu haftalarda oturmak iyi geliyo ayakta durunca insan daha çok yoruluyo karın ağrısı yapiyo
di_la45 Tibektas aynen onun icin calısıyorum zaten gelecegi güzel olsun diye boyle cok zor sıcaklarda mahvetti beni aglayacak duruma geliyorum bazen
Kubra1305 Tibektas benim muhtemel doğum tarihim kpss günü 😂😂😂 ya doğurmuş olurum yaa sınavda dogururum 😂 doktor ay sonu diyor ama uygulama 6 Eylül gösteriyor
Tibektas Kubra1305 Ayy inşallah sınavdan sonra olur doğumun, bebiş olursa onu bırakmakta zor gelir sana , yine de tabiki öncelik miniklerin sağlığı 😍
Papatya011 İlk sınav tarihinde 30 haftalık olarak girecektim ki keşke o zaman girseymişim yenilenen tarihe göre 37 haftalık gireceğim bende yani 30 hafta olsam öpüp basıma koycam🤦🏻♀️
Kubra1305 Tibektas her halükarda birakicam ben, ayın 20sinde de ÖABT sınavım var ama eşim yanimda değil , Suriye’de. O yüzden o kadar beklemesin gelsin bebiş, babası gelir belki ay başı o da gelsin 😊
Atlasmom Kubra1305 evet ikisi ayni hafta ya insallah dgum sinavdan snra olur tek istegim o. Sinavdan bi saat snra bile olsa yeterli 😂 sinav oncesi olma ihtimali korkutuyor beni de
symscn Tibektas ben de giricem şimdi 14 haftalığım Allah yardımcınız olsun inşallah başarılar dilerim. Hamile olunca tam istediğim gibi hazırlanamadım ben.
Tibektas symscn Aynen bende 😢 bide virüs cıktı üstüne dersane gitcektim gidemedim denemeye bile giremedim 😢
Betulfatih Tibektas Bende kpss gireceğim canım önlisans fakat benim Ekim de doğumum sınavda Ekim’de üstelik kötü hamilelik geçirdiğim için calisamadim. Kendimi çok kötü hissediyorum çalışmadan bir sınava girmek ilk defa başıma geliyor ve çok utanıyorum düşün düşün başım ağrıyor 😕 üstelik acaba girebilecek miyim diye de aklımda hep bir karmaşa var
Tibektas Betulfatih hakkına hayırlısı ama en azından genel tekrarlar ve nokta bilgileri oku bi faydası olur bence
symscn Tibektas hayırlısı olsun inşallah hakkımızda bebekler olmadan bu sene olsaydı çok güzel olurdu yine de nasip belki de olur
Betulfatih Tibektas Canım sürekli ya uyuyorum ya ağrım oluyor yada tansiyonum çıkmış düşmüş başlarda hep kustum 2 aydir kusmam geçmiş. Bende arada iyi olunca bakıyorum güncel bilgi olsun bazı notlar olsun internet üzerinden ama çok halsiz oluyorum
Meryy1920 Tibektas bende gireceğim inşallah 24 haftalığım ben kaburgalarım ağrıyor benimde sınav zamanı 27 olcam diğer sınavda 29 olcam bakalım inşallah sorun yaşamayız. Sınav anı diğerlerinin dikkatini dagitmayacaksa çöp atmaya falan kalkabilirsin 😀😀 ama süre gider. Bence sınav anı çok düşünmezsin bunu sadece sınava odaklanırsın şu an evde olduğun için rahatsın bence.