Sekersizkola sekerportacalii 25. Haftada 900 gramdı fazla dedi doktor, bu arada bebeğiniz nasıl duruyo anne karnında? Benimki kafası üstte sokmuş bi yere ayakları altta çapraz şekilde, çocukların yüzde 5 i böyle durur dedi doktor, merak ettim ondan
Mervenur_kcbs Lalammm ya sadece zayıf olur dedi aman doğunca kg aldırırız inşallah ben üzüldüm ama üzülcek bişey yok dedi zaten annelik işte daha karnındayken başlıyor gerçekten😂🙈
sekerportacalii 35ebrar35 ah canım sağolasın biraz daha rahatladım 🙏 inşallah hızlıca toplar kendini yavrularımız🙏
35ebrar35 sekerportacalii amin canmm insallah sen siķinti yapma ozaman dahada kotu oluyo insan guzel seyler dusun
sekerportacalii Zeynepli1234 bizimki 25. Hafta kilosu diyor. Üzüldüm. İnşallah toplar kendini bir an evvel🙏
Bahtoss sekerportacalii Canım hiç üzülme bende özel hastaneye gidiyorum ve doktorumda çok iyi benimde 830 gr 30 cm çıktı kötü olsa bana mutlaka söylerdi. 1 hafta sonra başka bir doktora daha gittim 2 yere gidiyorum bebek 900 gramı geçmişti çok hızlı değişiyor değerler. Sen moralini yüksek tut 🌹
Bahtoss sekerportacalii 27 oldum bugün ama 26 iken gittim dr üzülme bebeğinde etkileniyor canım benim 🌹
Ysmnn_38 sekerportacalii ben de 26. Haftamdayım dün gittim kontrole bebeğim 857 gram gayet normal aralıkta çok şükür bu haftalarda 750g ile 1000g arasında olmalıymış
sekerportacalii Ysmnn_38 sevindim canım. Maşallah sizede🙏 Doktorum öyle söyleyince üzüldüm. Sonuçta elimden geldiğince iyi beslenmeye çalışıyorum 🙏
tekbirask156 sekerportacalii kuzum ben geçen hafta gittim yani 25te 800 gramdi ve normal dedi 🤷🏾♀️ tabi devlete gidiyorum yaşadığım yer itibariyle de gelişmemiş ama ayda bir özele gidiyorum o da normal diyor
sekerportacalii tekbirask156 anladım canım maşallah🙏 İnşallah benim bebeğim de hızlıca kilo almaya başlar 🙏
tekbirask156 sekerportacalii kaşar peyniri bebeğe çok kilo aldırıyor diye duymuştum ben de hep yerim 😋
sekerportacalii tekbirask156 bende yemeye başladım dünden beridir 🙏 muz süt kaşar peynirini mercimek falan
gamze06ahmet sekerportacalii evet olabilir , üzücü bi duruma şahit olmuşsunuz , ben olsam bende takardım sanırım 🥰