0101sevo Kızlar 2 tane anne bebek çantası ve ateş ölçer aldık sadece şuan sizler başladınız mı ? Cinsiyeti belli olsa yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum 😊
heureuxmom 0101sevo benim 36. Hafta bitmek üzere, en güzelini yapıyorsun kesinlikle yavaş yavaş başla ben burda okurdum ağırlaşınca zor olur diye ciddiye almazdım ama gerçekten cok zor oluyor
YenidenAnneOlmak 0101sevo geçen ay Dr muhtemelen kız deyince dayanamayıp ilk alışverişimi yapıp pembe bir takım almıştım e-bebekten. Bu ay işler değişti artık mavi almam gerekiyor🧿😅
0101sevo heureuxmom bende öyle düşünüyorum canım bak demek doğruymuş zaten ağır olucam hareket etmek zor olucak doğum telaşı her an gelebilir korkusu yani ben 30 hafta olmadan herşey ile hazır olmayı düşünüyorum sence dogru mu yapıyorum ?😊
heureuxmom 0101sevo çok doğru ve hatta süper yapıyosun canım🥰 mükemmel sorunsuz hamilelik geçirdim ona rağmen şu an bacaklarım inanılmaz şişiyor 15-20 dk ayakta durunca belim kopuyor, bu işin yıkaması ütüsü dolabına yerleştirmesi ve canta hazırlığı var🥺🥺
Betulll11 Anne Bebek çantası, emzirme yastığı, ağız mendili, battaniye. Bunlar cinsiyet belli olmadan önce aldıklarımdı. Belli olduktan sonra da kıyafet almaya başladım 😊 20. Haftadayım daha alınacak çok şey var 😀
Dilek-123 YenidenAnneOlmak banada doktorum %90 kız dedi haftaya tekrar gideceğim bakalım 🤗kendimi Kıza çok alıştırdım Rabbim hayırlısını versin en önemlisi 🌸
Emine_1214 Bende başlıycam cnm 19. Haftadayım ve 3. Gebelik yaşıyorum yavsş yavaş başlıyacam çünkü daha fazla ağırlaşmadan bide iki tane çocuk , ev ve eş olunca haliyle biraz zorlanacam o yüzden erkenden yapıp bitirmeyi düşünüyorum zaten hemende alınmıyor araştırıp gezmek lazım ne nerde uygun ve güzel diye 😊eninde sonunda ihtiyaçlar alınacak en iyisi erkenden al dursun yıkama işini son zamanlar da yapılır