EdanurZ Kuzlar bebeğin hareketini hissediyor musunuz hissediyosanız nasıl bişey? ( ben hissettiğimi düşünüyorum ama çokta emin değilim emin olmak istiyorum ) 🥰🙈
annecikk_ EdanurZ ben ilk 16 da hissettim gobegimin altinda pit pit boyle hafif hatta gaz sandim 😂😂 ❤️
YenidenAnneOlmak EdanurZ sanki içerde küçük bir kıpırtı gibi, elini koyunca daha iyi anlaşılıyor🥰 Ama günde bir defa hissediyorum daha erken herhalde
EdanurZ Yaseminncelikcetin ben 44 kiloyum yani zayıfım ve bizim bıdığın hareketleri güçlüymüş 13 haftalıkken öyle demişti doktor şimdi de böyle karnım seğiriyor gibi karınca geziyor gibi hissediyorum böyle değişik yani 😂🤔
Brn16 EdanurZ canım bende 16+3 üm şuan da sanki dediğin gibi elimi koyduğumda karınca geziyormus gibi oluyor 😂😂 arada bide kalp atışı gibi tık tık ses hissediyorum ama oradan damar mı geçiyor yoksa bebekten mi emin değilim
gamzelim2234 @EdanurZ 15 ten beri bende hissediyorum şuan 16+2 deyim hafta olarak bebiş 2 hafta ileri gittiğinden hissetmen normal demişti doktor birde zayıf olunca baya hissediliyor çok garip bir duygu 🙈
EdanurZ gamzelim2234 bende zayıfım canım benim bebiş haftasıyla uyumlu gidiyormuş zaman zaman hissediyorum ama tekme olayına ne zaman geçeceğiz acaba 😍
EdanurZ YenidenAnneOlmak aynen ama elimi koyunca anlamıyorum ben 😂😂 sanki elimi koyunca kaçıyo gibi 😂
annecikk_ EdanurZ valla balim 20 22 lerde hissettim ben boyle distan gordum🙈 ama bazende sakinlesiyo hareketleri gunleri oynamayip gece cok oynuyo mesela ama bu hafta nedense hic durmuyo gece gunduz😍
EdanurZ [silindi] bende öyle hissediyorum canım ama tekme modunu çok merak ediyorum onu hissetmek istiyorum
EdanurZ annecikk_ Maşallah canım ya 🥰 hareket ediyo diyince eşim hemen elini getirip koyuyor o da merak ediyor tekme moduna geçersek belki o da hisseder 🥰😍