Herkeslere merhaba.. Dogumdan ıkı gun once doguramıyorum dıye post actıktan ıkı gun sonra dogum yaptım… Dogumdan bir gün önce muayenem vardı hastaneye gittim ıkı cm acıklıgım vardı ıkınmamı soyledı ve bebegın basının cok güzel baskı yaptıgını ıkı gun ıcınde dogabılecegını soyledı eger dogmazsa cuma gunu sabahtan gelmemı soyledı öteki sabah uyandıgımda öyle bı ıslaklık hissettim ki bişeyler vardı ayaga kalkar kalkmaz bacaklarımdan asagı sular bosaldı, hemen esımı ardından doktorumu aradım hastaneye gelmemı söyledi gittik muayene etmeden yatısımı verdıler basladı dogum sureci, sancım olmadıgı için sunı sancıyı taktılar ilk dakikalar bu mudur yani dedim telefonu aldım elıme beklıyorum dogum zamanını sancılar gelmeye basladı sıklasmaya basladı plates topunda zıpldım yürüdüm hareket ettım ama sancı anını nefeslerle karsılayamadım kanamam fazlalastı aglamaya basladım sadece benım sesım cıkıyodu dogumhanede diğer tüm dogum yapacak olanlr benı duymus ve korkmus artık yalvarmaya basladım ne olur benı sezeryana alın dıye almadılar acılman 8 cm sezeryanı unut dedıler doktorumu cagırın istege baglı degıl mı sezeryan yapıcam dedım bekle doktorunu cagıralım konus dedıler o sıra benı oyalıyolar neyse doktorum geldı dogum baslamıstı uc ıkınmada evladımı kucagıma aldım boyle bı sıcaklık boyle bı koku olamaz bitti gittş herşey suan oturup kalkabılıyorum hersey cok iyi elhamdullıllah. Rabbim dogum yapacak olanlara sabır versın ve yardım etsın evet zor ama sonu cok guzell 😍