Meflug asiltosumm35 süt sağma makinası, sterilizasyon makinesi, gümüş göğüs kapağı diğerleri alınır önemli olanlar bunlar çünkü sütünü sagamazsan besleyemezsin göğüsler hemen yara oluyor.
esrAlp asiltosumm35 alt açma market tipli olanlardan alın diktirmeyin çok gereksiz , örme battaniye ipi muhakkak kadifemsi olsun yoksa çocuğun ağzına yüzüne tüy doluyor ufak bir iki yelek olabilir uyanınca üstüne geçirmek için ağız mendili ufak olanlar kullanışssız büyük olanlar iyi
bilaloguzunannesi Zeyyno_ 3 aylık olduk biz ama buradan gidemiyorum 😎😂yeter ki doğum olsun zaman çabuk geçiyor
Elifdoan Myssr 0-3 ay olarak 7-8 tane aldım yarım kollu 5 tane falanda uzun kollu aldım. 3-6 ay olarak da 10adet aldım onların hepsini yarimkol aldim. Benim evim çok sıcak olduğu için yarım kol yeterli gelir diye düşündüm.
bilaloguzunannesi Zeyyno_ valla ben de hep öyle hafta gün sayıyordum simdi çok şükür yanımda canım çocuğum iyi ki doğurmuşum 😂 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah
asiltosumm35 Deletedmom328 reflu yatagini simdiden aldim canim emzirme yastigini da kesin alicam insalah 🙏
Elmaveannesi asiltosumm35 bende 22 haftalik oldum. 10lu ve 5li hastane çıkışı, 7 8 tane citcitli badi, 2 tane yeni dogan alt ust takim, agzi bezi, corap, gümüş kapak aldim.bende durayim burda
Myssr Elifdoan peki ustune ekstra bisi giydirecek misinz ben kisa alip ustube ekstradan bi ust daha onun ustune yelek dusundm ama
Sueda29 asiltosumm35 cıtcıtlı şeylerden uzak dur insanı oyalıor . Asprtr mutlaka al.eldiven alacaksan bebeğin elinden çıkmayacak şekilde olanları tercih et.patikli altlar bana göre çok kullanışsz. Penye battaniye al bebek pamuğu al ve konak şampuanı al
Sueda29 asiltosumm35 gögüs pedi ve süt poşetini doğumdan sonra sütünün durumuna göre al. Benim sütüm olmadı boşa gitti bunlar mesela. Senin sütün bol olursa bunları al
Elifdoan Myssr aynen canım uzun kollu üzerine uzun kollu giydirmek zor olur diye ben yarım kollu aldım. Üzerine bir tulum giydiririm diye düşündüm. Beli açıldı sırtı toplandı gibi dert olmuyor tulum giydirince rahat oluyor. Zaten elimin altına bir tane elektronik termometre aldım saat şeklinde. Bulunduğum odada yanımda tutayım evin ısısını bilirsem daha rahat ne giydiririm diye düşünüyorum. 23-24 bir bebek için ideal sıcaklık. Tulumun üzerine de bir ince penye yelek falan giydiririm muhtemelen. Biraz da bebeğime gözlemler onu göre şekillenir zaten
pptya01 Kızım çok kaka yapıyodu prima premium kullanmama rağmen taşıyordu sıvı yapıyordu kıyafet sayısının az olması iyi olmuyo ama yenidoğan yerine 3 6 alabilirsiniz kızım 50 cm doğdu yenidoğanların bazıları küçük gelmişti çabuk büyüdü bide en fazla 1 ay yenidoğan belki. Biberona gerek yok bence aldım hiç kullanmadım acil ihtiyaç olsa nöbetçi eczaneden bile bulunabilir. Emzik bence çok iyi ben hemen verdim ama maakesef 7 aylıkken kızım kendi bıraktı dışarıda falan çok işe yarıyo ayrıca kızım hep çenebazdı emzik engellemedi. Burun aspiratörü önemli çok işe yarıyor bide burun damlası var o da gerekiyo kuruysa çekilmiyor. Tırnak için yenidoğan zamanı falan makas kullanmıştık o takım satılanlardan. Pişik kremi sudocrem kullandım çok memnundum ama illa ki pişik olabiliyor o zaman zeytinyağı kullandım. Müslin bez büyük al mümkünse sen diktir hazır satılanlar küçük olabiliyor. Emzirme yastığı çok kolaylık olmuştu uygun fiyatlıları var. Beyaz mobilya beşik için pişmanım. Çorap eldiven sıkmayacak şapka çok gerekli oluyor. 5li 10lu setlerin bel lastikleri olmaması gerekiyormuş bunu anladım.