Gamze7667 Basak90 pkoyu bilmem ama şeker hastasıyım yıllardır ve 7. Ayıma giricem canım insülinin gebe kalmaya bir engeli yok :)
EdanurZ Basak90 pco yum ama insülin direncim yok gebeyim canım eğer kilon varsa zayıflamayı öneriyor doktorlar
Xsxs Basak90 ayni sorun bende de var cnm glifor kullandim ise yaramadi hsg cekilecegim insallah ise yarar Rabbim cok aratmasin❣
Nurdaaann Basak90 canım beeenn hem pco hemde insülin direncim vardı eğer biraz kilon varsa vermeyi dene hemen etkisini görürsün inşallah
Minaliy Nurdaaann canım bende var hem pcos hem insülin direnci.dün doktora gittim diaformin ve inofolik verdi işe yarayacakmı bakalım. Ve fazla kilom olmamasına rağmen 5 kilo kesinlikle ver dedi.
Basak90 Minaliy bana da kilo vermem gerektiğini söyledi doktor ve şeker ilacı kullanıyorum 4 kilo verebildim sadece biraz daha vermem gerekiyo
Nurdaaann Minaliy canım malesef pko böyle bir şey fazla kilon olmasa bile kistlerin azalması kilo vermekten geçiyor bende glifor kullanıp spor yaparak 10 kilo vermiştim
Rehile pco kilo İnsulin vardı 1.5 sene olmadı sonunda Ovulasyon testiyle 3 ayda kaldm ilk ay kimyasal kalmıştım Pvulasyon denemenin ilk ayı sonra peşine bidaha kaldm 9+3 haftadayız Şükür Glifor diye ilac içtim İnsulin icin