Rabia26 Mrblar güzel anneler 6 gün oldu sezeryanla doğum yapalı 94 kiloyla girdim dogum suan 93 kiloyum hic kilom gitmememis cok sasirdim sizce neden olabilir bide masil vermeye baslarim bu kilolari
Shira Rabia26 belki vücudunuzda hala ödem vardir? Evdemisiniz suan? Doktorunuza mutlaka sorun ve görünün. Ben ilk dogumdan sonra 4 gün icinde terleyerek bütün vücudtaki ödemi atmistim ve toplam 12 kg gitmisti. Mutlaka bir arastirin!!
samantha Rabia26 farklı tartılarda baktıysanız hata olabilir.endişe etmeyin ödemi 15 günde filan farkedilir şekilde atıyorsunuz bende ilk hafta 4 kg vermiştim.1 ay içerisinde diyetsiz 12 kg verdim.
Rabia26 Shira evet evdeyim pazartesi kontrole gidecegim o zmn soracam doktoruma bende cok terliyorum su gibi oluyor vucudum ama kiloda azalma yok
zynpzynpzynp Rabia26 verirsin inşallah canım benim stres yapma. Benim ablamda sezaryen oldu ilk sadece bebeğin kilosu gitti. Sonraki 10 günde diyet falan yapmadan Bayada yiyerek 8 kilo kaybetti
Shira Rabia26 evet mutlaka sorun. Normalde gitmeliydi en azindan cocuktan dolayi olan kilolar gitmeliydi. O da sanirim 5 ile 10 kg arasi degisiyor. Tabi bi de ödem varsa daha fazlada gidebiliyor..