Yildizkozan Öğlen uykusuna yatiyorum, aksam uyuyorum, gece uyuyorum. Uyumadiğim saatlerde de ağzim yirtiliyo esnemekten. 14 haftaliğiz ama asiri derecede yorgun hissediyorum, sürekli uyumak istiyorum adim tavuğa cikti 🥴
zynb_ozkn Yildizkozan bende 14 haftalığım sabah uyanıyorum sonra iki saat sonra yine uykum geliyor ama böyle bayılıyorum resmen sonra uyanıyorum akşama doğru bir uyku bastırıyor gün boyu uyumamışım sanki birde gece yatağa girince gözlerimi kapatır kapatmaz uyumazmıym 😂😂😂
Deryade Yildizkozan vitaminler de etkiliyor bir gün içmeyin bakın değişiklik olacaksa değiştirirsiniz
Sinemarslannnn Yildizkozan 12 den sonra bir rahatlıyorsun canım ama yani bende 20 den sonra tekrar başladı
daphne93 maalesef ben de boyleyim. gece uyumayi sevmeyen calismama ragmen zorla uyuyan biri olmama ragmen saat 9 bucuk dedim mi kendimi yatakta uykuya direnirken buluyorum. sabah da ise kalkmakta asiri zorlaniyorum. is yerinde de uyukluyorum 😁 ne zaman gececek acaba olmuyor boyle
Yildizkozan daphne93 bi an önce gecer insallah, ben artik diğer hamisler gibi gebeliğimin tadini cikarmak istiyorum