Madar Merhaba arkadaşlar ben hamilelik çatlamalarını önlemek için bebek yağı kullanıyorum fakat boyle daha etkili yağ veya krem almak istedim sizin aranızdan kullanıp memnun kalanlar kullandıkları yağ veya kremin markalarını önerebilirlermi🙏🙏
corekotu_1 Madar Bi oil ve palmersin hamilelikte kullanilan cocoa butterli vucut losyonunu oneririm canim
41esra Madar kesin çözümü varmı bilmem ama ben zeytinyağı ile badem yağı sürdüm oh oh hiç çatlağım olmadı diye göbek atarken 34.haftada bütün 9 ayın acısını çıkarır gibi çatır çatır hem bacak hem karından çatladım😝😒
-Minnaklarin-annesi- Bence çatlayacağı varsa ne sürersen sür çatlıyor hele de 30. Haftalarda sonra çatır çutur çatlıyor bende sürekli bebe yağı sürdüm hindistan cevizi yağı sürdüm banamısın demedi çatlakların kaşıntısı da ayrı dert 🥺
tany15 -Minnaklarin-annesi- benim 7.aydan beri mor mavimsi kılcal damarlar oluştu karnımın yanlarında bunlar çatlakmı ya da çatlıycakmı acaba🥺
Deletedmom417 -Minnaklarin-annesi- katılıyorum sana eşimden karnımı gizliyordum son 10 gündür çünkü ne kullanırsam kullanayım fayda etmemisti çok kötüydü utandım gizledim dün ben uyurken görmüş karnımı 😔sabah diyorki karpuz gibi olmus rengi şekli öyle çizgi çizgi ama çok güzel gözüküyor niye utanıyorsun ki diyor 😁🥰♥️
eylem_ Benim henüz 24 haftalık bayağıdır Lierac çatlak önleyici kullanıyorum Şimdiye kadar çatlama falan olmadı, Doğuma kadar kullanmaya devam edicem bakalıö. Yorumlar falan çok iyi ama genetik faktörler de etkilidir muhakkak.
zeome tany15 aynı benımde öyle doktora sordum çatlak deyıl dedi gerilme sebebiyle kılcal damar deformasyonu dedi çatlak deriyi acıyormus
Melek-kaim-15 tany15 işte tam olarak onlar çatlak oluyor karnın inince rengi açılıp beyaz olacak ve yırtık yırtık duracak ne yazık ki
Meyragun Zeytinyağı kullanıyorum,15 haftalığım.Karnım çok büyümediği için çatlak yok haliyle fakat göğüslerim çatlamaya başladı ve moralimi çok bozuyorlar 😭
tany15 -Minnaklarin-annesi- aaa gerçektenmi ablamda çatlıycak onlar diyip duruyo böyle kılcal damar varis gibi bişeyler oldu maviyle mor rengi arası ama kırmızı değil umarım çatlamaz içime su serptin canım çok sağol😍
E-E tany15 aynen 38. Haftamdayım görünürde çatlağım yok ama mavi yeşil gibi kılcal damarlarım hafif görünüyor inş çatlak değildir yani öyle umuyorum 😂
-Minnaklarin-annesi- Deletedmom417 artık ben görüntüsünü geçtim o kadar çok kaşınıyo ki elim sürekli göbeğim de bide sanki göbeğim uyuşmuş gibi ne kadar kalırsam kaşıyayım hissetmiyorum kaşıdığımı 😓