Kelimeleringucu Asslliisyhn benimki malesef az dedi, az almış kilo, ama boyla alakalı demedi, acaba doktorlar bilmiyormu yoksa endişe duygusunu yaratmak hoşlarınamı gidiyor bilmiyorum
Asslliisyhn Kelimeleringucu doktorun az dediyse bilmiyorum ama yine de siz düzenlik sağlıklı beslenin zaten belirli haftadan sonra daha çok kilo alıyorlarmış. Ben 34+0 gittiğimde kilosu 2300 boyu 44 cm di doktorum çok iyi gayet normal dedi
GulcanYvz Asslliisyhn aynen bunu bende farkettim bayramın birinci günü sancıyla gitmiştim 34+0 kilosu 2312gram 45 cmdi 10 gün sonra gittim 35+3 te 2454gram 48-49cm olmuştu doktor da kilosu az dedi evet az ama boyu uzamış ben ilikli et ve etsuyu çok içtim bayramda sanırım boya gitti kilo alamadı ama doktor ısrarla az dedi ondan 10 gün önce 400 gram almıştı bu 10 günlük sürede 140 gram almış bende anlamdım
Asslliisyhn GulcanYvz ama sizin bebişin evet boya gitmiş maşallah 🧿 birdaha gittiğinizde kilo olarakta artış olur 35 den sonra daha hızlı alıyorlarmış çünkü bebişler
GulcanYvz Asslliisyhn inş canım doktorum baya gözümü korkuttu ama eğer kilo almazsa haftaya sezaryen dedi dua ediyorum inş almıştır yarın gidicem kısmet artık
Asslliisyhn GulcanYvz sen kalbini ferah tut canım umarım herşey yolunda gider Allah’ın izni ile, sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi ❤️
Mircet Merveatay hafta hafta kontrole gidiyorum duruma göre bakıcaz kendi gelmek isterse normal doğum yapicam inşallah karnım aşağı hiç düşmedi ama o kadar harekete rağmen