edalianne merhabalar, mide bulantısı için bu ilacı kullanan var mı? kemoterapi alan hastalara veriyorlarmış ama içinde de hamilelikte kulanılmasın yazıyor. kullanan anneler var mı?
Damla1995 edalianne ben kullandim.faydasini gormusdum yani en azndan azda olsa gormusdum cnki su bile icemiodum.tabi sonra yine basliodu ama yinede o aradaki iyi olma evresi bile iyi hissettiriodu oh be diodum yani.dil ustunde eriyenden aliodum ben.gayet gzldi tadida sekr gbi.
Snszasla edalianne ben kullandım canım daha yeni yeni bıraktım prilam metpamit bende işe yaraması doktor da Zofer e geçti çünkü hiç beslenemiyordum bi zararı yok diğer ilaçlara göre daha etkili sadece bana iyi gelen tek oydu
merveli-90 edalianne ilk gebeliğimde zofer kullandım hiçbir işe yaramıyordu ikinci gebeliğimde prilam dr kullandım çok daha iyiydi hem prilam tamamen gebeler için üretilen bir ilaç doktorunuza danışıp kullanın derim 👍
Selinisra edalianne alerjim oldugu ıcın ılac alamıyorum aldığım ılaclar çarpıntı yapıyor bende mıde bulantım ıcın tane karanfıl kullanıyorum bulantımı kesıyor😔😔
Aysesen80 edalianne ilk zamanlar bende icemiyordm su inanilmaz midemi bulandiriyodu ama sabret gececek benim 18de tamamen bitti ondan sonra su icemeye basladim. Susuz kalmamak icin o donem bol salatalik filan yedim
edalianne ilaç kullanmak istemiyorum ama yediğimde durmuyor 2 güne bir çıkartıyorum. geniz akıntımda var ayy o da bulandırıyor. ne yapacam bilemiyorum
Esraaa02 edalianne ben şuan 3. Bebeğime hamileyim ilk kızımda 9 ay kullandım ikinci oğlumda beş ay bu oğlumdada beş ay hep kullandım çok ağır bir ilaç Allahım kimseyi muhtaç etmesin ama o olmasaydı ben ölmüştüm hepsinde kan kustum hepsinde hastanede yattım ve hepsinde kilo verdim Rabbim şifa versin benim gibi kusanlara🤲
Aselberkan edalianne ben 30.haftaya kadar kustum🙈 tüm ilaçları denedim en son onzyd diye bir ilaç verdi doktor Allahım dedim şükürler olsun bence dr ile görüşüp baslayabilirsin çünkü çok çektim ben berbat bir durum ama geçiyor herşey 🙏
Hilalyusuf Bende zofer kullandım ama fayda etmedi prilam dr daha etkili akşam yatmadan önce 2 tane birden içiyordum ertesi gün daha iyiydim
Caglahassan edalianne zofer ve prilam dr ikisini birlikte kullandım mide bulantısı zamanlarımda yoksa düşüp ölecektim herhalde o derecede kusup serumlarla ayakta duruyordum bana çok iyi gelmişti sadece biraz tuzlu maalesef
Plnbsmnc edalianne bulantımı hafifleten tek ilaç Zoferdi ağır bir ilaç evet kullanın derim. Hiç bir ilaç etki etmedi bende. Benim çok zor geçti mide doluyken boşken hep kusma.. hastanelerde geçti 4 ayım Allah yardımcın olsun inşallah geçer az daha sabır edin 🙏🏻