AnneCeyda Ftm_bkdmr 7+7 yim. Yarın 8 işte. Mahvetti. Serumda işe yaramıyo. Serumu yedim şimdi. Arkasından hemen safra çıktı. Sizin kaç haftalık 😢
Ftm_bkdmr AnneCeyda canım etmiyor seni çok iyi anlıyorum. Ben 24. Haftaya kadar çektim. İnşallah senin öyle olmaz 🤲 Allah yardımcın olsun Biz çok şükür 33+2 olduk.
Feyzaness AnneCeyda canım ben en çok 9 ve 10. Haftada zorlanmıştım hatta bir gece bulantıdan bayıldım desem yeridir , ilaç içmeyi hiç sevmediğim için mecbur çektim . İnsallah seninki azalır hemen 🤲
AnneCeyda Feyzaness Allah razı olsun canım benim. Bana şuan ilaçta fayda etmiyo . Serum yedim,10 dakika sonra kustum. Allah yardım etsin,zor bir süreç. 8nci hafta benim de.
gebe1234 Çok bulantı,kusma yaşadım ilaç kullandığım halde kustum midem bulandı sürekli halsizlik uyku hali vardı 14.haftalarda kesildi bunlar cinsiyet KIZ 👧
EsraUmt AnneCeyda Ne bulantım oşdu ne kusmam yürüdüğüm için ağrım da çok olmadı bpynumda biraz ilk aylarda lekeşenme oldu mantar gibi krem kullanınca geçti.Ciddi cilt sorunum olmadı Oğlumuz olacak