Hnfmhmt Merhaba güzel anneler🥰 gebeliğinizi kaç bera hcg ile öğrendiniz ve yükselme nasıl oldu acaba. ben 181 ile öğrendim 2 gün sonra 370 olmuştu 4+6 haftalık gebeyim şuan çok şükür ❤️
bebegim_28 Hnfmhmt 459 ile öğrendim hala kağıdım duruyor 😊 başkada baktırmadım 4 haftalıktım o zaman kesemiz bile yoktu 😊 şimdi 27 olcaz
Fatmamuduk Hnfmhmt 53 ile öğrendim kuzu iki gün sonra 150 sonra 460 ve 4 gün sonra da 2460 civarıydı ayın 13ünde kesemizi gördük 😍 5+3ten merhabalar 🌹
nursentlk Hnfmhmt 5.13 ile öğrendim 2 gün sonra 38 falandı sonra git gide yükseldi. ilk hafta nerdeyse hergün kan testi yaptık 😁
Hnfmhmt Fatmamuduk maşallah maşallah 🥰🥰🥰🥰 ben şimdi memleketimdeyim doktoruma bir hafta sonra dönüş tarihime randevu aldım o zaman kalp atısınıda duyarım umarım 6+1 falan olacak sanırım o zamana kadar
Serifeisitmir Hnfmhmt 582 ile öğrendim başka kan vermedim 4+3 günlüktü o zaman 6. Haftamda da doktora gittim
Hnfmhmt Fatmagnnc ne kadar güzel ben 3 kez gebe kaldım ilkinde 70 idi düşük yaptım ikincide 190 idi oğlum oldu fakat kaybettim bu üçüncü bundada 181 ile öğrendim yüksek olmadı hiç geç yumurtluyorum çünkü
Elnuva92 4710 la öğrendim. Öğrendiğim gün kesesinide gördük her ihtimale karşı 2 gün sonra test yaptık ondada 8000 civarı bisey çıkmıştı:)