Sevgigulsen Kızlar adetime 3 gün var kan testi 74,74 .. testlerin hepsi pozitif ama umitlenme diyolar 🙁 kimyasal gebelik olma ihtimali varmi daha 2 haftalık anca dediler.. korkuyorum 🙁
hafsa2020 Sevgigulsen yazmıştık ya size niye dert ettinz bu kadr kimsenin lafına bakmayın doktor.ne diyor ona bakın..
Nurcngel Sevgigulsen benim 9 gün geçmesine rağmen 20,4 çıkmıştı canım iyi düşün iyi olsun 3 gün sonra 200 çıkmıştı ☺
zeyolin Sevgigulsen ben öğrendiğimde b hcg değerim 5,95 di canım 🤣 asla da kötü düşünmedim Rabbime çok şükür şuan çok sağlıklıyız inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin😘
Selinbulutcu Oladabikir olmayadabilir. İki güne 2katına çıkarsa değeriniz sağlıklı giden gebelik demektir. Bende 6gün kala 22.4çıktı sonra iki katı gitti değerler ve şuan 8+2 olduk bebişimle 😍
Sevgigulsen hafsa2020 inanın uyku uyuyaniyorum.. ama dedğiniz gibi sabırlı ve pozitif olmaya calisacagmm
hafsa2020 Sevgigulsen ne kadr takarsnız o kadr strese girersinz bebeğinz de etkilenir sabırlı olun pazartesi tekrar kan verirsinz 😊😊
deletedmom43 Bebek kesinlikle etkileniyor, dün bizzat gördüm. Kalp atışlarını dinliyorduk, heyecanlanıp “hıııııııı” diye ani hareket ettim, korktu çocuğum kalp atışı bi fırladı 🙂 herşeyi hissediyorlar eminim artık
RRR Kuzum hiç moralini bozma ben adet günümde yaptım düşün 48 di bende moralimi bozdum dıs gebelik bile dediler ama çok şükür onüç haftalık olduk bunlar hep erken öğrenmekten oluyo sabırsız anneler olarak ben ikinci kez kan tahlili yaptırdım cok da düzenli artmamıştı bu yüzden dıs gebelik dediler bende bir hafta hiç gitmedim doktora sonucta daha üç haftalık falandı bir hafta sonra direkt keseyi gördüm tavsiyem bekleyebilirsen bir hafta dayan 😍
Sevgigulsen RRR iki günde 5. Kez test yaptım gebelik testi 🙂 silik çıkıyor daha 1 2 haftalık diye.. adetime 1 gün kaldı.. beş gün sonraya randevu aldım doktora direk ulturasona gideyim diyorum orda zaten kan tahlili yapar değerleri görmek için değil mi?
RRR Sevgigulsen bende direkt kadın doguma gittim böyle böyle diye anlattım gec hemen bakalım dıs gebelikse kese görünmez dedi baktı hemen kese var dıs gebelik degil iki hafta sonra gel kalp atısını dinleyelim dedi ama ben üç hafta sonra gittim dinledim betaya falanda hiç ihtiyac duymadı kan testi de yapmadı kalp atısını duyalım rütinlere sonra başlarız dedi sonrada hiç beta baktırmadım canım gerek duymadık kalp atısınıda duyunca baya rahatladım
Sedaklc Ben şüpheleniyodum miğde bulantım falan vardı ama üşütmüşüm dür kafası vardı adetim 4 gün geçti eşime test al dedim sen beni kandırıyorsun hamile d ğişsin falan dedi bak gör dedim ertesi gün makinası bor cam çatlamış eşim dolaba koymuş farketmemiş koluma düştü dikiş attırmaya hastaneye gittik gebelik şüpheniz varmı dediler Evet dedim hemen kan aldılar 6 haftalık gebe çıktım ertesi doktora gidin dediler eşim izin aldı gittik dış gebelik riskin olabilir desi Ultırasyonla baktılar alttan dış gebelik değil dedi. Çalışıyorum bu yüzden bir daha gidemedim bide tekrar alttan bakarlar diye korktum kontrole gidemedim ama bugün randevu alıp gideceğim şuan tam 8 haftalık bir gün oldu o yüzden biraz daha büyüsün belli olur sıkma canını