_Semtember_ Fatmanurrr23 35 haftalık hamileyim suan. Geçen hafta yıkadım, ütüledim, çıtçıtlı poşetlere koydum ama çıtçıtlarını kapatmadım belki kokar diye. Herseyi dolabında hazır. Haftaya falan küçük bi valize yerlestircem sadece😊
Ozubu Fatmanurrr23 ben de 34+3 um ve hala hazırlamadım çok zorlanıyorum yazanları görünce ne varki sanki diyordum 😂ama 30dan sonra anladım ki insan üşeniyor insallah bu hafta hazırlıcam usenmezsem tabi 😘😁
Babyveannesi Canım 32-33 civarı başladım ama hemen bitebilcek bişey değil son haftalara kadar bişeyler ekliyosun bence başla ben 37yim hala eklenecekleri ekliyorum bi bitiremedim
Fatmanurrr23 Babyveannesi bencede ne olur ne olmaz ufaktan hazırlığa başlamalı anca tamamlanır çok haklısınız
Gulcannp Bende 33 haftadayım bugün hazırlıklıyım yarın hazırlıyım derken bir türlü elim kolum kalkmıyo sıcaklardan. Ama daha fazla erteleyemeyecegim ☺️ erken doğum riskim var
Deletedmom307 Fatmanurrr23 birazcik gec kalmışsınız sanki 😊 olsun hallolur.. ben 17haftaya giris yaptım. 🥰 Allah nasip ederse bi 28 de hazirlarim ne olur ne olmaz 🙅♀️
Gulcannp Fatmanurrr23 aynen felaket bide evim biçimsiz kesinlikle ceyran yapmıyor. Şapır şapır ter döküyorum valla allah yardımcımız olsun
Fatmanurrr23 Deletedmom307 aynen öyle bende nolur nolmaz diye hep geçiştirdim ama sanırım vakti geldi artık 😊
_Semtember_ Fatmanurrr23 yavaş yavaş hazırlamaya başla ne olur ne olmaz 😊😊 Zaten yıkayıp kurutmak 1 gün. Ertesi gün ütü 2. Gün. Çantayı hazırlıcaksın 3. Gün. Eksikler var onları da hallediim diceksin 1 hafta bitti bile 😂😂
Fatmanurrr23 _Semtember_ çok doğru ya bide erkenden gelirse falan kaldım ortada ben hazırlıyım ufaktan