recrah İyi bir perinatolog arıyorum Kanuni Hastanesine sevkettiler orda kim var tavsiye edebileceğiniz
Neslihankk recrah kesinlikle ama kesinlikle Doc dr Ali ekiz’e gitmenizi öneririm mükemmel bi doktor Bakırköyde muayenehanesi
Rebeka Prof.dr recep has’ı öneririm kendisi birçok riskli gebeliğe derman olmuş bir hoca. Muayenehanesi var randevu almak zordur durumunuzun aciliyetini belirtin. Aynı zamanda Çapa’nın hocası ama orada poliklinik yapıyor mu bilmiyorum
67380ipek recrah ne sorunu canm benm bebeğim de de var çok iyi bir yere gidiyrm perinatoleji ye ücretsiz
recrah 67380ipek şu an ne yapacağımı nereye gideceğimi hiç bilemiyorum elimden ağlamaktan ve duadan başka birşey gelmiyor
67380ipek recrah başakşehir şehir hastanesi perinatoleji bölümüne gidiyrm çok memnunum hiç bir ücret ödemiyrm kaç haftalıksın
Hilalgc 67380ipek canım normal kontrollerini perinatoloji mi yapıyor bende Başakşehir şehir Hastanesi’ne gidiyorum ama normal kadın doğum doktorlsri perinatolojide bitek detaylı çektirdim rahim ağzı kissligim var perinatolojide muayne olmak için randevu mu.aliyorsun netten nasıl yapıyorsun ben alamıyorum MHRS den vermiyor