Serifeisitmir Merhaba güzel anneler ve anne adayları bebek odası alacağım fakat ankarada nerelerden aldınız yardımcı olur musunuz
HtcGB Baby Mall var çok fazla çeşit var. Tavsiye ederim. İstanbul yolu ve çukurambarda kocaman mağazası var. Bir bakın bence genelde kaliteli ve marka ürünleri.😊Ben oda yapmadım beşik aldım tabi😬
Serifeisitmir Valendia begendigim model var ama sitelerde yapımda ne kadar aynısı olur ne olur bilemedim yatak odami yaptirmistik pek memnun kalmadım o yüzden pek cesaret edemedim
Serifeisitmir Durukusunannesi tedirginim canım yasaklar falan gelirde hazır olmazsa diye daha 22. Haftadayız ben sitelerde sadece üretim var diye biliyordum
Durukusunannesi Serifeisitmir hazır ürünler de var haftalarımız aynı ☺️ Haftaya gidip bakmayı düşünüyorum ben de
Serifeisitmir Babyveannesi model bakımından canım pek içine sinmedi ben beğeniyorum kolay ama eşim biraz titiz bu konuda
Serifeisitmir Durukusunannesi evet bende bir an önce gelsin istiyorum yasaklar falan gelirse eksik bir şeyimiz kalsın istemiyorum en azından ağır eşyalar bitsin 🤗 cinsiyetiniz ne bizim erkek 🐣