Minaliy Kızlar bende pcos var. dün adet olamıyorum diye doktora gittim. Bana inofolik ve diaformin verdi. Ve 5 kg vermemi söyledi. Diaformin zayıflamama yardımcı olacakmış. Biraz araştırdım mide bulantısı falan yapıyormuş. Aranızda kullanan varmı
Ozdmrkbraa Minaliy şeker ilacı canım o hemde yumurta tembelliği için kullanılıyor bulantı kusma ishal kilo kaybı yapar ilk dozda tüm alarak mı başladın yoksa yarım alıp sonra mı tüm alacaksın
sutlaacc Minaliy ben kullanıyorum diaformin insülin direnci için ama öyle çok yan etkisi olmuyor canım ishal yapar belki mide bulantısı bende olmadı olursada çok süreceğini sanmam dozu kaç mg?
Xsxs Minaliy 1000mg sabah aksam yemek arasi kullaniyorum ilk baslarda cok bulanti ishal yapmisti sonradan bunye alisiyor
Minaliy Ozdmrkbraa dün başladım canım şuan hiç yan etkisi olmadı doktor sadece sabah kahvaltıdan sonra kullan dedi
sutlaacc Minaliy iyiymiş yne ben sabah akşam 1000 kullanıyorum olmaz çok yan etkisi inşallah geçmiş olsun
Minaliy Ozdmrkbraa nasıl yani biraz yemek yiyip ilacın yarısını alıcam yemekten sonrada diğer yarısını mı canım
Ozdmrkbraa Minaliy hayır canım sabah kahvaltı yaparken biraz ye ilacın yarısını al sonra kahvaltına devam et akşam yemeğinde de aynı şeyi yap