Gizem94 Kızlar grip oldum ne iyi gelir acaba ilaçta kullanamıyoruz Bogazım yanıyor ve burnum tıkalı nefes alamıyorum resmen
Ilkannelik Gizem94 pastil e onay verirse doktorunuz pastil olabilir. Bunun yani sıra bitkisel olarak zencefil bal karışımı yada bal limon ılık su karışımı boğazınızı rahatlaticaktir
Fatmasp Gizem94 Limon 😬 Suyunu sık iç en son kendini ye sonra hasta bile olmuyosun hem hamilelikte bol bol limon ve portakal tüketen annelerin çocukları kolay kolay hasta olmuyomuş. Ayrıca burnun tıkalıysa tuzlu su,karbonat karıştır burnuna sık ve sümkür rahatlatır ve iltihabını alır. Veee battaniye altına gir terle. Terledikçe toksin atarsın 😊
deletedmom43 Burnuna tuzlu su damlat. Boğazın içinde 1 bardak sıcak suyun içine 1 yemek kaşığı limon, 1 yemek kaşığı sirke, 1 yemek kaşığı bal ekle. Karıştır iç. Boğazına çok iyi geliyor👍🏼
Uygun Bi de bizim eski bir komşumuz bahsetmişti. Turşu suyunun içine karabiber filan atıp kaynatıp içirmişler hamileye. Çok iyi gelmiş. Anneniz falan bilir belki bu yöntemi ben tam tarifi bilmiyorum. Ama turşu suyu olduğuna eminim.
eliifdedimm deletedmom43 Hayır canım çok şükür gelmedi. Zaten danışarak kullandım bir sorun olmadı ama dediğim gibi daha çok meyve odaklı beslendim o daha yardımcı oldu.
deletedmom43 eliifdedimm Yersem kusarım kesin 🙁 Eşim zorla yedirmeye çalıştı da çıkardım 🙁 İlk gebelik olunca tepemden ayrılmıyor ye diye
Kezban1313 Sarımsağı soy ister çiğne yut ister öyle yut doğal en güzel antibiyotik gerçekten ise yarıyor defalarca denedim ve bol su iç meyve limon özellikle ıyi geliyor