Eweetttt kızlar herkez yazıyoryaziyor ben okuyordum bu sefer sıra bende normal bir gün gibi 12 agostos sabbah 8.30 randevum vardı kontrol amaclı 39+4 eşimle beraber hastanenin yolunu tuttuk ve sıra hemen bizde içeri girdik bu arada doktorum efsane iyi biri nasılsınız bakalım dedi ve ultrasondan benim utangaç oğlumu bakamaya geldi sıra herşey çok güzel kalp atisi kordonu suyu falan sıra nts geldi ve girdim tabi orada kimse yoktu özel hastane eşimde girdi nts odasına iki kişilik zaten ve o güzel kalbinin sesini bir kerde orda dinledik ama nasıl güzel anlatamam ve bitti hiç bir hareket yok 1 2 anca doktorum kabul etmedi birşeyler ye tekrar bakalım dedi ama sabah kahvaltı yapmıştım oysaki neyse benim için problem değil acim bir daha yiyebikirim ve yedim 10 dk sonra tekrar çıktım bir daha girdik ntsy bu sefer de var ama doktorumu sanırım tatmin etmedi pek ve bekledigim an bebegin kafası aşağıda zaten nasıl istiyorsun doğumunu diye sordu bende bebeğim için hangisi uygunsa onu yapalim dedim ve hadi dogumhaneye bir bakalım açıklık var mi diye ve ben gayat normal bir şekilde gittim doktorum çok iyi konuşarak çatı muanesi yaptı çok olmasada biraz acıdı malesef hicbir şekilde açıklık yok ve biz doktorun odasına tekrardan evet ne yazıkki acilman yok bebegin hareketlerindede azalma var normal günün cumartesi doluyo ama açıklığın yok son zamanlarda bebekler pislik yutabiliyor istersen risk almayalım sezeryan yapalim dedi bende evet dedim ama ne zaman demisim o an bilmiyorum ve doktor tam bakalım o zaman Yarın alalim paşayı dedi biz şok biz iptal resmen dona kaldık heyecan hat safa ilk bebeğimiz bide neyse yapılması gerekenler yaptik sabah 9.30 doğum var ve ben eve geldim eşim sağolsun her yeri temizledi alışveriş yaptı beni hiç yormadı ve akşam oldu saat 12 den sonra birşey yememem gerekiyor o yuzden o gün aşırı herşey yedim 12 yemek bitti ve ben hemen yattım ki neden acıkmamak için 🤣ve uykuya dalmışım bir kalktim sabah oldu sandım meğersem saat 1.30 muş daha neyse ki tekrar yattim bir kaltim sanırım bu sefer sabah oldu dedim ama ne yazıkki saat 3.40 😊ve biraz evde dolandım saat 5.30 tekrar yatağıma girdim ve evett saat 6.30 hemen kalktim güzel bir dusa girdim abdest aldim ve kuran okudum saat 7.30 oldu eşim de malti oda hazırlandı bende hastane yürüme mesafesi elimizi kolumuz sallaya sallaya yürüyerek gittik ve hastanedeyiz herşey yapıldı ve ben odaya getiruldim bu arada annem kayinvakkdem babam kayınpederin eşim kuzenim onlarda yanimda hepsi bana diyo sen doğur bizde kurtulalım ve yattim yatağa üzerinde sadece bir önlük hemşireler damar yolu falan derken sıra geldi sonta ya bir arkadaşım sağolsun öyle bir anlatı sanki daha önce yatırmış kadar korkmuştum ama o an onu bile düşünmedim sadece oğlum ve hemşire geldi taktı ben bu kadar mı dedim sadece hiç acımıyor korkmayın sakın veee istese saat geldi beni aldılar dogumhaneye götürüyorlar ve içeri girdim kendimi bi an böbregimi çalacaklar mis gibi bir his 🤣🤣🤣🤣ben deli işte neyseki ordada herşey normal anestesi uzmanı geldi konuşarak benimle ignesini yaptı ve gitti gelip gidip birşeyler yapıyolar ve ben uzandım o kadar sogukki üzerine yeşil örtü örttüler teşekkür ede ede bi kaldım ve bi bayam elindeki biraz soğuk batikon bende sıkıntı değil dedim ve evett doktorunda geldi nasilsin dedi konuştuk derken ufak bir kesme hissi ama acı yok çünkü belden aşağısı bir başkasına ait sanki evet sanki kurbanda koyun yuzuyoz acı yok ama birşeyler dönüyo orada ben gayet sakin ve bir ses ama nasıl güzel anlatamam9.50 paşam ve ben gözlerden sak yaş doktor evet bebegi anneye gösterelim demesiyle bi anda bana bakıyo nasilsin diyo tabi konuşamıyorum bile bi anda yanimda bembeyaz minicik saçlı ağlayan oğlum hemen annem hoşgeldin dedim ve sustu optum ve götürdüler ve sonrası işte bitti ve dışarı çıktım eşim beni bekliyo hemen beni öptü gördün mü nasil oğlumuz diyo ama ben konuşamıyorum odaya geldik bebekte orda hemşireler emzirme gösterdiler falan öyle Işte efsane birşey rabbim herkeze nasip etsin inşallah sonuna kadar okursunuz şimdiden rabbime sonsuz şükürler isteyen herkeze nasip olsun inşallah ❤❤❤