urazaslan Ayseenurk kalp atışını ben 6+2 de duydum, ben şimdi doktorumu değiştiricem ist pendik medipola geçiş yapmayı düşünüyorum ilk muayenem 21 agustos memnun kalırsam orada eger kalmazsam küçükyalı delta hospital🥰 Sen nerdensin hangi hastane
Eliff66 Plnbsmnc haftamız aynimis canim ne güzl ❤her pazar gecesini merakla bekliyorum ne olucaz diye😀😀rabbim Sağlıkla kucagimza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
Ayseenurk urazaslan ben İzmir’de doğum yapıcam inşallah. Özel bi doktora gittim. Ama hala hastane seçemedim son haftalara kadar bu gittiğim doktora gitmeyi düşünüyorum. 21 inde doktor mu çağırdı tekrar muayene için ben şimdi tatildeyim beni çağırmadı ya gitçem ama başka şehirde kontrole
urazaslan Ayseenurk yok önceki gittigim doktor 28ine çagırdı ama ondan pek memnun kalmadım oyüzden kendim başka doktora aldım ona gideceğim 🥰 Yaşın kaç
urazaslan Ayseenurk doktorunu bu zamanlarda belirle. benim hem devlette hem özelde var testleri falan devlette yaptırırsın özelde çok pahalı
Ayseenurk urazaslan canım belirlemem biraz zor özele gidiyorum iki kez gittim İzmir’de zaten. ben doğuda görev yapıyorum. Kayınvalidem İzmir’de oraya ara da gidip gelicem mecbur. Bir sonraki gittiğimde doğum yapacağım hastaneyi de seçip o doktora gidicem
Ayseenurk urazaslan zaten sağlıkçıyım testlerimi kendi bulunduğum hastanede yaparım. Olmazsa özelde de yaptırım artık sıkıntı değil uzak olunca böyle oluyor