Duduars Fatmagzl33 inşallah gununu bekleyip gelir bebisler ya saglicakla kavuşuruz inşallah canımm bu sancilari sanirim doguma kadar çekecez 🙂❤
Duduars Sumru günduz pek hareket hissetmiyorum gece harekt hissedip uyuyom direk ama sert hareketleri yok niyeyse 😑
Sumru Duduars sert hareketler ben de de ara da oluyor hatta bazen canımı acıtıyor 😁 yerleri daraldı annesi ondan bi doğsunlar o zaman acısını çıkartacaklar😂
Duduars Sumru sabirsizlikla bekliyorum valla 3 sene bekledim bu sıpayı aşılamayla oldu bide o kadar agri acı cektim bide dogunca çektirir canı sagolsun artik ya saglikli olsunlarda ❤ 😁
Zeynepli1234 HtcGB ya çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın 😊 33+5 oldum bu anlattıklarınızı yaşamadım daha hep merak ediyordum kasılma nasıl bir şey diye öğrenmiş oldum sağolun 😊
HtcGB Zeynepli1234 Rica ederim ben de merak ediyordum hatta yaşıyorum sanıyordum meğer onlar tekmecikmiş😂Zamanla hepsi oluyor sıra sana da gelir.🤪
Caglahassan Duduars bende 31+0 oldum bugün oluyor gerçekten canım bel ağrısı kasılmalar ağrılar yavaş hareket ediyorum valla artık doktor normal bu kadarı dedi magnezyum kullanıyorum
Caglahassan En büyük sorunum her dk çişim varmış gibi hissetmem resmen tuvalette yaşıyorum günde kaç kere iç çamaşırı değiştiriyorum sayamıyorum bazen
Duduars Caglahassan aynen canim o cok kotu ya yataga yatiyorum geri kalkiyorum zaten yatmak kalkmak iskence uyuyana kadar kac kere gidiyorum lavobaya.Magnezyumu dunden beri iciyorum yeni yeni rahatladım cok şukur hafifledi agrim 😁
Tugceakyuz Caglahassan bende 29 haftalık gebeyim kasıklarımda bir ağırlık var ve sürekli çişim var gibi hissediyorum doktora gideceğim ilk gebeliğim insan telaş yapıyor
Sumru Duduars hiç sıkma canını canım 😌 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah cinsiyeti ne 😍
Caglahassan Duduars ya sorma arabaya zor biniyorum eşim annemler herkes illallah etti heryerde tuvalet arıyoruz gelmese bile psikolojik olarak gitmem gerekiyor😂😂😂