balporsugum Enguzelhediym iki doğum yaptım dediğin sancı çektiğini mi söylüyorsun yoksa ilk doğumun normal ikinci sezaryen mi anlamadım.
Enguzelhediym balporsugum yanlış ifade etmişim sanırım normal dogumdan sezeryana döndü yani ilk doğumum😌
Busedoruk Enguzelhediym peki size normal dogum sonrası sezeryan oldugunuz için devlet karsılamıyor gibi birseyle karsılastınız mı?
Enguzelhediym Busedoruk canım özelde parayı ödüyorsun devletle alakası ne ki anlamıyorum ben pek o konuları sanırım. Yardımcı olamicam kusura bakma 🤔
balporsugum Enguzelhediym normal doğumu yaşamış sayilmazsin asıl mesele son dakikadaki o ağır sancılar ve ıkınma. 😉
derinozkayaa Enguzelhediym o ne oluyor canım benim gögüslerim taş gibi oldu emzirmek istiyorum ama kalkmıyor nasıl kaldırıyorsun
Enguzelhediym derinozkayaa işte taş gibi olması kitle oluşması süt tam bosalmazsa eğer çok kötü oluyor süt kanalları tikaniyormus. Benim göğüs ucu sorunum yok ama onu bilmiyorum
Enguzelhediym balporsugum normal doğumu yaşadım demiyorum ki iyi misin ? Sancıları yaşadım demek istiyorum. Neyi kanıtlama peşindesin ? Normal doğum yapmış birisin sanırım böyle bir yorum yaptığına göre.
balporsugum Enguzelhediym sancıların önemli olan kısmı son dakikalar masaya çıkacağın zaman hani açılma olduğu zaman. Diğerlri katlanabilir normal sancilar. bu şekilde bir deneyiminle ikisini de yaşadım ne isterseniz sorun denmez