hatice33 10 Ağustos sabah erken saatlerde mutlu bir şekilde hastaneye gittik , serum takıldı kan alındı doğum için bekliyorum eşim odaya küçük bir süsleme yaptı fotoğrafçımızda doğuma alınmamı bekliyor eşimin telefonu çaldı arayan doktorumuzdu hastenenin doktoru değil dışarıdan gelecekti anlaşmalı olduğu hastane orasıydı eşimin morali bozuldu bende korktum tabi hastane doktoru aramış ve Covid 19 olduğumu söylemiş ama benden sürüntü falan alınmadı eşim testi aldı doktor arkadaşına gönderdi bana yaptıkları test daha önceden bu virüsü geçirdiğimi gösteren bir testmiş ama şu an virüs olduğumu göstermezmiş bizden sürüntü testi istediler tamam dedik çıkardıkları fiyat 1.000 TL şok olduk eşim çok sinirlendi resmen ticaret yapıyorsunuz dedi ve kabul etmedi başka kurumda yaptıracağım dedi bu süreçten sonra herkes bize vebalı gibi davranmaya başladı doğumhane kapısında bekletildim kocası test yaptırmıyor doğuma almasak falan mi diye konuşuyorlar doktorum aldı artık doğuma Spinal Sezeryan oldum bebeğimi ilk doğduğunda çok uzaktan görebildim ağladım tek istediğim onun sağlıklı olmasıydı fotoğrafçıyı falan almadılar tabi gönderdiler odanın kapısına kırmızı levha asılmış kimseyi almıyorlar bebeğimle ayrı odalarda kaldık bebeğimin yanında annem kaldı emzirmek için getirip götürdü benim yanımda da eşim n95 maske aldırıp taktırdılar çalışan sağlıkçılara lafım yok korkmakta haklılar onlarında aileleri var sorun hastane yönetiminin hastanın psikolojini düşünmemesi para gözüyle bakması insanların boşluğundan faydalanmak O günü hiç unutmayacağım gerekli yerlere şikayet edeceğiz tabiki . Uzun oldu kızlar hakkınızı helal edin testlerimizi yaptırdık negatif çıktı bebeğimle evimizdeyiz şükürler olsun Rabbim sizede kucağınıza sağ Salim almayı nasip etsin 🙏
Aylin_16 Öncelikle Allah analı babalı büyütsün şükür kavuşmuşsunuz 🥺🥰 hastanenin büyük ayıbı var gerçekten üzüldüm çok geçmiş olsun
Fatmasyrk Bebeğini sağlıkla kucağına almıssın canım gerisini düşünüp stres yapma şu saatten sonra, hangi hastane bu arada bahsettiğin.
hatice33 Fatmasyrk öyle yapıyorum canım Silivri Anadolu hastanesi eşim dün yazılı belge istedi o fiyatı verdiklerine dair hemen korktular o yanlış fiyatmış bebeğime kavuştum ya o yeter
Esra07 Yüz üstü yatmak, odamda yatağımda yatabilmek, çay kahve içebilmek, masaja gitmek ve alışveriş yapmak istiyoruuuummmm 😁🤣