Rmysa23 Nur1126 canım bugün buz gibi suyla duş aldım rahatlattı . Kaşıntı var yine ama düne nazaran biraz daha çekilir düzeyde ☺️ En kısa zamanda atlatırız inşallah şu lanet şeyi ya . Sinir sistemim çöktü resmen
Nur1126 Rmysa23 benimde çok sinşrlerşm bozuluyor allahım güç ver dayanma gücü ver ye heş dua ediyorum 😔
Rmysa23 Nur1126 amin canım benim rabbim hepimize güç sabır versin inşallah anne olmak kolay değil . Şu açıdan düşünelim: bir kez çekicez bu illeti, ikinci gebelikte yaşamıcaz muhtemelen bu sorunu
Cigdemanne_01 Nur1126 kolanya yada amonyak bulabilirsen sür kaşımtıya iyi geliyo amonyak. Birde buz koy kaşınan yerlerine. Hamilesin her denileni yapma doktora git krem versin losyonda verir azalır kaşınman
Prensesimsin Nur1126 yarin gidicem doktora agliycam artik kaşımak istemiyorum ama okadar tatli kasinio ki tutamiom kendimi artik dogum yapiyim kurtulayim die bakiom insallh dogumdan sonra hepsi gecer😔zor ama catlak izleri falan 😭
Nur1126 Canan95 göründüm 5 tane doktora gebelik alerjisi dedi karaciğerim remiz çıktı kendi doktorum sagra asitine de baktı sonuç bekliyoruz
Prensesimsin Nur1126 kan alop baktilar karacigerden gelen bisimi die temiz cikti dedi cildiyeye gorunmemi soyledi gorseniz cok cok kotu dayanilcak gbi degil
Nur1126 Prensesimsin hala gitmedin mi cildiyeye eczaneden krem yapıp veriyorlar çok rahatlatıyor doğum zamanı belli mi ?
Prensesimsin Nur1126 hafta sonu girdi araya cekiom ama bana sor bide bakira suyu dolduruom icine tuz atiom surekli suda tutuyorum kasininca
Nur1126 Prensesimsin Stilex krem kullandım ben kadın doğum doktoru da kullanabilirsin dedi çok rahatlatırdı şimdi yemi ilaçlar olunca gerek duymuyorum şükür