Nur1126
Canım benim gibi olmuşsun bende 30+3 de başladı.doktoruma söyledim gittim baktı kan testi yaptı karaciğer enzimleri ne baktı sonuç temiz dedi direk cildiyeye git dedi çok kötü olmua kırmızı mor pütür şekilde direk cildiye ye gittim. Kadın bakti kollarıma,göbeğime,bacaklarımda baldır ve diz kapağı arkaları çok kötü olmuş gören herkes nasıl bişey bu diyordu. Kan isteyecekti dedim ben yaptım sonucu göreyim dedi gösterdim temiz dedi. 3.trimestier döneminde herhangi bir süreçte başlayabilir bazı kişilerde dedi. Bana alerrset gebelikte kullanılan alerji hapı yazdi(bunu kadın doğum doktorumda yazdı aldık fakat tek başına ise yaramiyor) sonra karışım yazdı canım
1gr menthol
2kutu momecon
2kutu excipial lipo yazdı bunu eczaneye götür karışım yapıp sana verecekler dedi gittim yaptılar 2 şişe verdiler canım.
Her akşam duş alıyorum vücuduma sabun lif vurmuyorum,nemlendirici özellikli palmolive duş jelini elimle her yerime şurup sonra iyice durulanır cikiyorum. Kurulanil hemen kremi belden aşağıya tüm bacaklarıma duruyorum ama en çok diz kaoagi arkasına ve gobegime çok şükür rahatım canım geçti kırmızılılar ve en önemlisi kaşıntı. Arkadaşımda bu şekildeydi oda benim karışım kreminden istedi doktordan onada verdi ve onada yaradı canım. Bence iyice kotulesmeden git mutlaka ben çok bekledim ama olmayınca guttim canıma tak etti çünkü insan artık ağlayacak duruma geliyor