Kapalikutu Nur1126 bilmiyorum ki sebebini bana karaciğer enzimlerim temiz çıkınca alerjik olabilir yediğin bi şey dokunmuş olabilir falan dedi ama 🤷🏼♀️
Kapalikutu Nur1126 sinirim stresim de yok ama salı günü kontrolüm var tekrar tahlil isticem alerjik ise neye alerjim bar söylesin ☺️Krem falan vermişti hiç faydası olmadı 🤷🏼♀️
Nur1126 Kapalikutu bunun için alerji bölğmğbde senin için araştırma yapılması gerekiyor yama testi felan ayrıntılı bakılması gerekiyor
TwPriencess2- Nur1126 Anladm canım Allah Allah ya yarına mutlaka doktoruna git kuzum inşallah iyileseceksin 🙏
Nur1126 TwPriencess2- kendi doktoruma değilde bulunduğum şehirdeki bi devlet hastanesine gidicem bakarşar inşallah benim dontorum şehir dışında şuanda
TwPriencess2- Nur1126 keşke randevuda alsaydın öncesinde ama bence hamile olduğun için öncelik taniyacaklardir
TwPriencess2- Nur1126 evet kuzum saglk ocağı detaylı bakmazki birde gebesin ya riskli ondan bakmadilar… Kuzum eğer hani durumunda varsa başka bir özele görünsen hiç vakit kaybetmeden olanları anlatsan doktorunun izinde olduğunu söylesen ne bileyim 🤦🤰😔
Nur1126 MelikeMmom BİLECİKTE canım tövbe yarabbi ya buranın hastanesi buranın doktorları kadar iğrenç bir yer bilmiyorum hiç birşey yapanayız dedi gönderdi kaşınacaksın yapacak birşey yok dedi 😡😡😡
Nur1126 Nur1126 nstye alıyorlar ilk kez giricem ya bide bunda da sancı çıksın sinir kirizi geçiririm 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nur1126 TwPriencess2- şükür kuzum özele gidecem imkanım var ama imkanlar dahilinde hastane şartları yok özel hastaye higitmeye kalksam en yakın özel hastane 80 90 km uzakta 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Oraya tek başıma gidemem başka şehirde burda yandan yemeiş kıytırık bi devlet hastanesi var şuan burdayım
Nur1126 Nur1126 sağlık ocağında kızarıklıklara bakmadılar bile ürtiker olmuşundur dedi gönderdi belki uyuz oldum belki egzama oldu bakmadan bildiğini zannediyor doktor 😡
TwPriencess2- Nur1126 anladım kuzum… Allah Allah ya nasıl bir yermiş orası öyle ya 🤦🤦 tamam canım inşallah detaylı bakarlar, Allah yardımcın olsun 🙏🤰
Nur1126 TwPriencess2- bide ben karaciğer enzimlerine bakılması gerekiyor muş dedim kim dedi dedi kendi kadın doğum doktorum dedim o zaman ona git dedi ben şoka girdim bakakaldım 🤯