Umudunannesi 40 haftamızın bitmesine 1 gün kaldı ama en ufak bir belirti yok hamişler. Suni sancı ile çok mu zor oluyor ilk çocuğunuzda siz neler yaşadınız normal mi hala belirti olmaması 🥺
Damla1995 Umudunannesi bekleyebildigin kadar bekle. Etrafimda o sekilde son anda sancisi gelip apar topar dogum yapan cok kisiye rastladim ben biride gozumun onunde ablamdı.42 haftaya kdr yolu var aksi bisi olmassa insallah bekle derim😇🙏
Prensesim2018 Umudunannesi beimde ilk kizim 4 gun gec dogmustu ama 3 gun oncesi nisanim gelmisti ve 6 dan sonra acilma olmamisti suni vermislerdi ama zordu simdi yien cok korkuyorum 37 haftaligim
TugceDmrc Umudunannesi bizimde son 3 günümüz ama halen gelmedi üstelik 0 açılma var , suni verilebilmesi için açılma olması lazımmış nolacak bilmiyoruz pazartesi salı herşey belli olacak 🤦🏼♀️
Oshghe Benimde 40. Hafta pazar doluyor ama kaşıntıdan duramadığım için kısmetse 9.30 da sezeryana karar verdik. Son güne kadar gelmedi inatçı aslan kızım😔
Umudunannesi Oshghe bize de eğer paşamız bu hafta gelmezse ya suni ile başlatırız ya sezeryan planlarız dediler 🥺🥺
Nurdan_flz1 Oshghe bende 38 hafta olmama çok az kaldı kaşıntı neden oluyormuş bende de çok oluyor geceleri uyuyamıyorm artık:(
Tbusraaa Umudunannesi Bende 38+5 Perşembe’ye kadar gelmezse minik gün verecek çünkü miniğimizin omuzları geniş sınıra çok yakın Doğumda takılma ihtimaline karsı p yüzden gelsin istiyorum hemen 😞
Nihalllxyz Nurdan_flz1 bende aynı sorunu yaşıyorum puppg gbi biseyler okudum bugün benim kasintim ondan mi bilmiyorum doktora gittim gebelik kolestazı için test tuttu yarın sonuçlarım çıkacak
Oshghe Nurdan_flz1 Kolestaz testi yapıldı çok şükür değilmiş hormonlar ile de alakalı olabiliyor dedi doktorum. Doğumdan sonra geçecekmiş 🙏🙏 ama Kolestaz testi yaptırın çok tehlikeli bir durum umarım sizinde benim gibi sadece hormonel çıkar