DilekAlkanat Sultan42 bak gercekten gonderebilirim. Kargo ile 2 3 gune gelir ama oraya gelen yolcu otobusleri ile daha cabuk gelir istersen esim otobusle gondersin oraya sizde otobusten alin orda
tgbhb Maya1903 ben de kiraz aşerdim. 2 ay aradık bulamadık. 15 gün önce eşim bulmuş. Artık büyük marketlerde var. bulabilirsiniz
Orucu12 Maya1903 canım bende esenyurtta oturuyorum sabahattin zaim ilkokulunin karsısında manav var orda var
Tgbabsra Maya1903 İstanbul daysan taksim ve orta köy taraflarında manavlarda var her zman her meyve 🙂 ama İstanbul da değilsen manavlara düştü mü bir bilgim Yok
Eroluntombisi Maya1903 aseriyorum.net ten bak canim ben hic gormedim kiraz ciktimi bilmiyorum buralarda olsa gonderirdim.sana
Tugbacnm Maya1903 benimde ilk aserdigim kiraz di hatta kasim ayinda aseriyorum .com da bulmustuk tavsiye ederim 🙂
Ilkgozagri Maya1903 Canim bende esenyurttayim geçen gün aldım 😊 semtini bilseydim alacağın yeri söyleye bilirim 😊
Melisct94 Bende geçen hafta aşerdim kiraz marketlerde oluyor bulursun canım. Ben cizre gibi bi yerde bulduysam sen haliyle bulursun. 😂
SevDin Maya1903 istanbuldaysanız özel manavlar onlarda kesin oluyor int araştırın tlf bile var arayıp bilgi alabilirsiniz
damlaikan Maya1903 nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben Doğudayım burda bile a gördüm iyice araştırın canım çıkmış çünkü