Maya1903 Derdime bir çare akşamdan beri kiraz istiyor canım geçmedi bir türlü nerde bulurum çıkmış mıdır acaba😀
Burcum Maya1903 İstanbulda şuan dağ taş kiraz. Pazarda 2 adımda bir vardı 15 tl fiyatı. Marketlerde de yaklaşık 25 yl civar. Migroslarda kesin vardır bi bakın eğer varsa yaşadığınız yerde.
shdemir Maya1903 Canım bizim burda mahalledeki ufak markette bile var kolaylıkla bulursun bence cıkmıs artık kiraz nerde oturuyosun
deletedmom43 Ben daha bugün marketlerde gördüm canım ama bulamıyorsan aseriyorum.net var. Ora göz at 🙂
Maya1903 deletedmom43 saol canım baktım oraya ama kargo felan diyor ben en geç yarın elimde olsun istiyorum iilk defa böyle oldum ne kötüymüş ya arayıp bulamamak
EsraDgny Maya1903 canım çıktı kiraz ben hergün yiyorum nerde oturuyorsun bilmiyorum ama Akyurt çağdaş altunbilekler hepsinde var hamile manavları da getirdi.. Bende çıkmadan aşermeye başlamştm şükür kavuştum 🙂
Maya1903 EsraDgny siz Ankara’da oturuyorsunuz galiba orda var Akyurt çağdaş felan ben istanbuldayım bizim mahalledeki manavlarda bulamadım
DilekAlkanat Maya1903 cnm bende esenyurttayim neresindesin? Ben pazarda gordm gecen hafta Pelikandaki carfourda da var
Orucu12 Maya1903 canım bende esenyurtta oturuyorum sabahattin zaim ilkokulunin karsısında manav var orda var
Ilkgozagri Maya1903 Canim bende esenyurttayim geçen gün aldım 😊 semtini bilseydim alacağın yeri söyleye bilirim 😊
Aysenaz Maya1903 pazarlarda büyük marketlerde var cnm yinede bulamazsan ankarada oturuyorum sana kargo ile yollarım arkadaşım dert etme
RabiaYamur Maya1903 carrefoura geldi eşim gördü yanıma getrdi taa marketteyken yemeye basladım saolsunbgörevli gördü de halimi yıkadı verdi bana