fundamutluu Kızlar canım aşırı şekilde turşu, ve turşu suyu istiyor bunları çok tüketmemde bir sakınca var mı?
MYstryy fundamutluu cok fazla tüketmedgn surece ve tansiyon sorunun yoksa tuket cnm. Benim heemn tansiyonm dikkat etmsem ckiyor sevsemde yemiyorum malessf
BusraDevlet83 fundamutluu Aşırıya kaçmadan tüketebilirsiniz. Hamileliğimin ilk başları istediğim iki sey; acılı şalgam ve turşu suyu..
Neslihankk fundamutluu Valla bende seviyodum ama bu kadar değil. 3ogunde olsa herşeyin yanında turşu yiyebilirsin su an 🤭🤣🤣 Çok şükür henüz mide yanması olmadi 23 haftalığim ama herşeyin fazlası zarar yinede tansiyonuna falan dikkat et azar azar ye kuzum yemeden inxe yika biraz tuzu gitsin
fundamutluu Neslihankk Mide bulantısından bir şey yiyemiyorum turşu aklıma gelir gelmez ağzımın suları akıyor 🥺
Neslihankk fundamutluu Allah yardımcın olsun kuzum ilk hamilemigimde cebimde poşetle gezdiğim günleri bilirim 😞 2. oglum olucak Çok şükür 23 haftalık oldum hic bulantı yaşamadım Allahim bi an once kurtarsın bulantidan seni 🙏💙