SeydaK-70 Annelerim 36+2deyim.Son 1 haftadır sürekli midem bulanıyor. Aç da hissediyorum kendimi, sürekli de yiyesim geliyor. Hep bir mide bulantısı var. Benim gibi yaşayan var mı?? Önerileriniz neler??
Evvrim SeydaK-70 canım hamilelik reflüsü diyorlar Bende 37+5 im su an nefret ettim benimde 3haftadır devam ediyor beyaz leblebi ve cubuk krakerle çözüm buldum
Babyveannesi SeydaK-70 canım 37+3üm 3.ayımdan itibaren mide bulantılarım kesilmişti 2gündür tekrar başladı araştırdım son haftalarda mide problemleri geri geliyomuş
tugce0606 SeydaK-70 ben👌🏽🤣🤦🏻♀️ 38+1 im 1 haftadır kusuyorum ara ara . Hatta şu an bile kötüyüm kusmaya calisiyorum
Nescafe Son ay ne yediysem çıkarmıştım bende, hemde hiç kusamayan birisi olarak. Midenizin tamamını doldurmayın. Hamilelik reflüsü deniliyor. Bebek çok yer kapladığı için mide sıkışıyor ve doluluk hissi veriylr
Marazin_annesi Babyveannesi mifem çok kötü yanıo kusmamak icin kendimi zor tutuyorum bogazima kadar acı su çıkıyo acaba bebek saclandigi icin falanmi bu bulantilar
Babyveannesi Marazin_annesi rahim büyüdüğü için midemize baskı yapıyormuş öğünlerimizde çok yememek gerekiyomuş az ve sık yemeliymişiz bide yemeklerin yanında su vb içecek içmemek gerekiyormuş hamilelik reflüsü olabilirmiş canım
Damla1995 SeydaK-70 ayh ayni hfta bende aynisini yasadim cok snir bozucu. Resmen ilk aylar yasadgm.bulanti geri gelmisdi bide mide agrisida vardi ekstra.Elimden bse gelmiodu makesef. Gecti ama sukur 4 5 gun bisi surdu sdce.