SKelebek Hayat_06 ya yavrum benim öyle güçlü bir çocuk yetişiyor ki işte .. küçücük omuzlarında öyle fazla sorumluluk oluyor ki asker çocuklarının .. ama ne mutlu çocuklarımıza bu şerefi yaşıyoruz. Çok zor hepimiz için ama ne yapalım canları sağ olsun ..
Damla1995 Kubra1305 cx degil 😒 benmde oluyor bu son bi kac hftadir bebek yerlesio kanala girio olablr bnce.aynisu bndede var hareket ettikce ozellikle 😖
Kubra1305 Hayat_06 kıyamam ya yavrum benim. Ben kayinvalidemlerin yanındayım yine de o kadar hissedermi bebeğim bilmiyorum ama elimden geleni yapicam.
Kubra1305 SKelebek valla bende burada bazen öyle eşler okuyorum ki şükrediyorum kendi eşime. Uzaklık bazen daha çok yakinlastiriyor. Daimi olarak orada benim eşim. İki yıl boyunca hep kalacak. Arada izinlere gelecek işte 10 günlüğüne.
Kubra1305 Hayat_06 eşim çok istiyordu bebeğimizin olmasını , yeterki doğar doğmaz kokusunu içine cekebilsin. Denk getirelim inşallah 😊
Damla1995 Kubra1305 hemde nasil esimden destek aliyorum da oyle donuyorum harekt ediorm kalkiorm yatiyorum ahlaya uhlaya 😔 kaplumbaga gibisin diyo bana 😁