K-A-Y Kızlar merhaba ıyı geceler tetanoz aşisini hangi dönem de yapıyorlar bide onun dışında aşı yapılıyor mu ve özel klinik ler de yapıyor mu acaba sadece devlet ve sağlık ocakları mi yapıyor
Unlukacar K-A-Y canım ben özel hastaneye gidiyorum ama bağlı olduğun sağlık ocağı yapıyor onlar sana randevu veriyor benim ilk aşım 17. Haftada 2 . Aşımda pazartesi günü yapılacak
Nisa_nurr K-A-Y benim bildiğim sadece sağlık ocağı yapıyor ben ilkini 20. Haftamda 2.sini 27. Haftamda olmuştum
K-A-Y Çünkü özel klinik te kontrol oluyorum devlete yada sağlık ocağına hiç gitmedim orası da bana hiç bilgi vermeyince merak ettim yapmıyorlar mı diye teşekkür ederim hepinize saolun kızlar
ogretmmenanne K-A-Y Bağlı olduğunuz Sağlık ocağına gebeliğinizi bildirmeniz gerekiyor. Gebelikte sizin sonra da bebeğinizin aşılarını onlar yapıyor. Özel hastanede ya da devlet hastanesi değil
K-A-Y ogretmmenanne ya işte tayin den dolayı ha bugün gideceğim ha yarın derken Bi türlü gidip düzenimi kuramadım ki hastaneye de sağlık ocağına da kaydı mı yaptırayım bugün 12+1 olduk çok şükür daha varmış aşı zamanına o zamana kadar yaptırmış olurum kayıtları inşallah
ogretmmenanne K-A-Y ikametinizin bulunduğu yerin sağlık ocağına aldırın kaydınızı. Gerisini onlar halleder.