ilayda7 30 haftalik olan anneler nasıl gidiyor bebeğiniz kac kilo oldu sıkıntınız var mi yok mu dertleşelim biraz 😊
Minikkurbagam ilayda7 28+4 de gittim canım en son 38 cm 1270 gr dı kızım 🌺 32 de tekrar gideceğim hem çalışabilir raporu için hem de kontrol için bakalım ne kadar oldu 🧿🦋
ilayda7 Ekimannesi2233 masallah prensese 😊 bizde en son 28+5 de gitmiştik 1160 gramdi bizim prenses geriden geliyor galiba 🥰
Ekimannesi2233 ilayda7 kızlar erkeklere göre daha az oluyor galiba canım burda okuduğumda benimde moralim bozuluyor bazen kilosu azmı diyede olması gereken aralıkta aslında😊
Minikkurbagam ilayda7 sağlıklı olsunlar da ölçümler cihazdan cihaza bile fark ediyor 😍🦋 Hiç kiloya boya vs takılmayın sağlıkları yerinde olduğu sürece doğunca bile kilo alırlar, rabbim hepsini nazardan korusun, sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🤲🧿
ilayda7 Ekimannesi2233 olabilir bende düşünüyorum kilosu az mi acaba diye doktora soruyorum iyi diyor artik sağlıklı olsunlarda gerisi önemli degil😊
Hashasim2020 Ben en son 27de gittim boyu 37 cm kilosu 1062 gramdı bi dahaki randevum 32. Haftada bakalım ne oldu çok merak ediyorum karnımız 2 gün gerideydi çünkü👀