balyanakoglum Kızlar lütfen yardım edin 20 haftalığım bugün ilk doz tetanoz oldum saat 12ydi. Kolumun ağrısından duramıyorum kımıldatmasam bile ağrıyor felç olmuş sanki ağlıyorum ağrıdan 😭 buz koydum geçirmedi. Başından geçen varsa paylaşabilir mi lütfen 🙏
Merii33 balyanakoglum canım aşıyı vurulduktan sonra ne kadar çok hareket ettirirsen acısı o kadar hafifler ben 2 dozda hep hareket halindeydim sadece hamlamış gibi ağrı oldu kolunu oynat birazcık oynattıkça hafifler
Ozgsgr balyanakoglum aynı şeyi dünden beri ben yaşıyorum 😟 dün aşı oldum şuan inanilmaz bir ağrı var ne oynatabiliyorum ne sabit durabiliyorum.biraz buz koydum ama açıkçası pek işe yaramadı gibi.sanki orada koca bir taş var gibi hissediyorum 😑
Mervemelih balyanakoglum bende bugün oldum canım ağrı başıma vurdu sol tarafım çok ağrıyo parol kullan dedi ebe o biraz rahatlattı
balyanakoglum Ozgsgr ya kolumu gram oynatamıyorum öyle canım yanıyor ki afedersin wc bile zor g iş gidiyorum 😭
Ozgsgr balyanakoglum evet çok haklısınız aynı durumdayız. Sanırım bir kaç gün daha sürecek bu ağrı 😟sağlık ocağındaki hemşire öyle soylemisti
Merii33 balyanakoglum çok geçmiş olsun herkeste farklı etki gösteriyor demekki Bi arkadaşımda da ateş yapmıştı çok şükür ben çok rahat atlattım
Seymaaygzz Aynen ilki çok zordu bendede öyle olmuştu. Pazartesi 2.dozu vurulucam inşallah aynı ağrı olmaz. Kolu acarwk duzeliyo evet ama ilk 2 gün zerre oynatamiyosun 3.gunden sonra gram gram acabiliyosun öyle de iyileşip bitiyo canm
cigdemoktav Dört beş gün ağrı sürüyor benimkiler bitti fakat o kadar çok ağrım olmadı açıkçası sadece gece kolumun üstüne yatamadım o kadar yoksa gündüz çok ağrım olmadı normal hareket ettim ama kişiden kişiye değişiyor bünye meselesi biraz da 😳
2020ARALIK Ben olduktan hemen sonra eve gidip 1 saat buz koydum hemşire ağrımasını beklemeden koy dedi ve o gün hiç ağrımadı ertesi gün ağrı oldu ama sadece oynatırken hafif bi ağrı
Bahartrn61 balyanakoglum canım bende ilkinde öyle olmuştum 1 hafta cektim hiç oynatamıyodum resmen ağladım acısından buz koy ve hareket ettirme fazla kendiliğinden geçecek en fazla 1 hafta sürüyo
balyanakoglum dilaradurmazz canım sezeryan vs olursan veya dikiş atılırsa seni koruyor olası bir enfeksiyondan. Doktorlar tavsiye ediyor
dilaradurmazz balyanakoglum anladım canım çok teşekkür ederim col geçmiş olsun sezeryan mı olucaksınız siz