sukutuvaveyla Arkadaşlar 22 haftalık gebeyim. Covid den dolayı çok hastaneye gidemiyorum. Karnım henüz büyümedi ama çok fazla kasıklarımda hissediyorum. Karnımda değilde aşagı tarafta büyüyor böyle olması normal mi ? Aşırı bi acı hissediyorum elimi felan deyince
Benay10 sukutuvaveyla 19 haftadan itibaren bende öyle hissederdim aha çıkacak derdim vajinam sızım sızım sızlardı doktor içerde dönüp duruyor sen hissetmesen de gayet normal demişti uzun sürer ağrın gittikçe artarsa yada ayaktayken aniden oturtuyorsa gel Demişti ama siz elimle değince acıyor diyorsunuz acaba gitseniz mi doktora
Ezgi-ceren sukutuvaveyla acıdan kastınız ne tam anlayamadığım için bir şey diyemem ama o haftalar zaten yeni hissedilmeye başlanan haftalar ve dediğiniz gibi daha aşağıda gibi hissediliyor zamanla yukarılarda göbekte sonra sonra hissediliyor. Rahim büyüdüğü için adet ağrısı gibi ağırlar normal kabul ediliyor bildiğim kadarı ile ama daha farklı ya da fazla bir acı ağrınoz varsa en iyisini doktor bilir.
Csnsu sukutuvaveyla tedbirini alıp gitmen lazım herkez nası gidiyosa kimse doktor değil burda ne bilsin neyin oldğunu 2 haftada bir gidiyorum şükür korona falanda olmadım yani
Giz4110 sukutuvaveyla canım 32deyim aynı şikayetlerim vardı. Ayakları aşağıdaymış bebeğimin senin de öyle olabilir ayaklarını kımıldattıkça baya can acıtıyor aşağıda takılınca
sukutuvaveyla Benay10 İlk hamileliğimde bu durumu yaşamadım ama bundan baya Agrı sızı vs hissediyorum . Hastanelere gidince de covid öncelikli bizleri baştan savma bakıyorlar
sukutuvaveyla Ezgi-ceren bende hep büyüyor ondan bu acı yerleşiyor ondan vs diye düşünerek rahatlatıyorum kendimi ama sizlerle de bi fikir birliği yapmak istedim. Teşekkür ederim yardımınız için
sukutuvaveyla Csnsu iyi ne güzel korona olmamışsınız bu duruma sevinin. bi durumda zor bi ortamdayım ki demekki sizlere danışmak istedim. Kimsenin doktor olmadığını biliyorum. Öncelikle de sizin. Ama bulunduğum şehir gereği hastane vs durumları sıkıntılı. bir kişiyi eleştirmek ya da akıl vermek yerine fikir sunabilirsiniz kimseyi kırmadan. ayrıca bana yardım edin diye de yalvarmadım cvp vermek zorunda değilsiniz yani.
sukutuvaveyla Giz4110 aynen ya sert sert hissediyorum. Doğum yapacağım hastane de başka şehirde sadece telefonda konuşuyoruz doktorumla. Burada da eminim bu durumu yaşayanlar vardır diye bilgi almak istedim teşekkür ederim
Edizinannesii sukutuvaveyla canım bende aynı şeyleri yaşadım hatta burda post falan da açtım ama normalmiş şuan 23+5 teyim bebeğimi genelde göbek deligimin hizası ve üstünde hissetmeye başladım geçen haftaya kadar bende aşağıda hissederdim hatta çıkacak gibi hissederdim tekmelerinden sanki doguracakmisim gibi ama plesantam yukarıdaymış doktora da sordum normal dedi gün içinde ara ara yine aşağılara iniyor bizim yaramaz 🤭