BsraC Kızlar bu gece yola çıkıcam 7+1 haftamdayım biraz mide bulantım var. Eşim eczaneden metpamid hap almış bir fikri olan var mıdır.?
yumukeller BsraC yolda bende metpamid kullanıyordum ama gebeligimden itibaren yasakladı doktorum. Prilam Dr yazdı doktorum sizde onu kullanın muhakkak. Hamileyken kullanma metpamid dedi
BsraC Busbus58 yok malesef daha bugün başladı bulantı bide yola çıkıcağım için tedirginim biraz. Prilam yokmuş nasıl yoksa anlamadım bide reçetesiz alınıyor mu Acaba
Zehra_27 Busbus58 kesinlikle. Prilam Dr alın bende 7. Ayımdayım hâlâ kullaniyorum baya etkili bir ilaç metpamit daha önce ilacım bittigi için bir kaç günlüğüne kullandım bir faydasını görmedim
BsraC Zehra_27 ben sadece yolculukta beni idare etsin die kullansam mı diye düşünüyorum ya sıkıntı olur mu
BsraC Busbus58 anladım canım ozaman yolculuktan sonra doktora yazdırmak lazım her ihtimale karşı teşekkür ederim ☺️
Hatice1834 BsraC Metpamid in gebelik kategorisi B ben şuan prilam kullanıyorum onun kategorisi A olmasına rağmen içim yine de hiç rahat değil prilam a göre metpamid daha az güvenli haberiniz olsun
BsraC Akbas77- teşekkür ederim canımm bakalım yolculuk yapacağım için mecbur kullanacam bikereliğine gibi ☺️
Mry02 BsraC doktor bulantı kusma için verdi bende sıkıntı olmadı bulantı olunca alıyordum 15 dakka sonra yemek yiyodum cnm
Mry02 BsraC prillam ı çok fazla bulantısı olana veriyorlar galiba ilk etapda metamit deniyorlar o daha hafif oldugu için bence