Ayslm 8 haftalık hamileyim ama ultrason da kese var bebek yok doktor bebeğin gelişmemiş kalp atışı yok gebeliğin başlamış ama devam etmemiş kürtaj olman gerekiyo dedi boş gebelik dedi bilgisi olanlar yazabilir misiniz🙏🏻
91Ask91 Ayslm başka bir doktora daha git ben 7 haftalık hamileyken zorla alttan muayene etmeye çalıştılar Allah korusun düşürceklerdi hemen çıktım odadan başka bir hastaneye gittim iyiyi ki yaptırmamışsın dedi doktorum
Deletedmom307 Ayslm biraz daha bekle derim benimde kesede bebekde gözükmedi haftalar sonra gözüktü kap atışınıda duyduk . Doktorunu değiştir derim tek doktora bağlı kalma
Sebi9590 Ayslm bende 8ci haftaya kadar bekledim öyle duyuldu kalp atisi 8haftaya kadar kese vardi bebek gorunmuyodu
Ergluhilal Ayslm benim de aynı sizin gibi oldu içimde kalmasin diye baska bir doktora da gittim ikisi de aynı şeyi soylemesine ragmen 1 hafta daha bekledik sonuc olarak bebek hic oluşmadı ve kurtaj olmak zorunda kaldim… Geçmiş olsun 😔
Mucizeninannesi2 91Ask91 alttan muayene düşüğe sebep olmaz insanları korkutmayın bende 8.haftada ve 12.hafta da alttan muayene oldum kızım şimdi 22 haftalık
Mucizeninannesi2 Olsa bu hafta da görünür kalbi duyulurdu canım istersen başka doktora git ama sonuç değişmez gibi Allah hayırlısını versin senin için
Deletedmom307 Deletedmom307 ve sunuda ekliyim kiminin 5 haftada kiminin gözüküyor kiminin ise 9 haftada gözükmeyip 11 de gözüken bile oluyor
Ayslm Deletedmom307 iki farklı doktora gittim ikisi de bebek gelişmemiş dedi ilk gittiğim doktor bir hafta daha bekleyelim dedi ama bugün gittiğim boş gebelik kürtaj olacaksın dedi acaba beklesem bebek düşecekse de kendiliğinden düşermi yani kürtaj olmasam
Ayslm Mucizeninannesi2 bende de alttan muayene yaptı ama kese var bebek gelişimi durmuş ve kalp atışı yok dedi
Deletedmom307 Ayslm anladim canim hakkinda hayırlısı olsun ama bebegin düşmesini bekleme kürtaj olman gerek bu durumda
Ayslm Deletedmom307 bir hafta bekleyebiliriz dedi doktor bir hafta bekleyip sonra eğer sonuç değişmezse kürtaj olurum artık yapacak bişey yok hayırlısı
Ayslm Sebi9590 şuan son adet tarihime göre 8 haftalık ama doktor boş gebelik dedi bilmiyorum ama bir hafta daha beklycem