ikincikezanne- Kubrayuksek Magnezyum verdi mi canım doktor .Doktoruna söyle verir benimde cok kasılıyordu sabahları özellikle magnezyum iyi geliyor.
Mervehasan Benımde oluyordu canm doktorum magnezyum verdı ve muzla yogurtu aynı anda yememı soyle baya gectı ıyı geldı🥰
Kubrayuksek Eceee08 herkes öyle söylemiş, teşekkür ederim kızlar gerçekten işe yarıyor mu Mervehasan ben decavit vitamin hapı içiyorum canım senin içtiğin ne
Annem-2678 Benim de oluyor günde bi muz bi kase yoğurt bi maden suyu iç hepsinin ayrı ayrı vitamini var bebeğe de kilo yapar
Merveteker Bebdede aynisi dizlerim mahvoluyor yuruyemiyorum sanki bazen regl agrisi gibi krampta yapiyor avakado bitter cikolata ıspanak ceviz yiyorum bide ilaci kesiyor hemen
Sbhtbnc Kubrayuksek merhaba benimde sürekli oluyordu özellikle gece uykumdan sıcrayarak uyanıyordum kramp yüzünden günde 1 tane soda içmeye basladım ve kramplarım gecti ilaç kullanmama gerek kalmadı
Poyrazefenin_annesiii Canım 32 haftaligim bitmek üzere. Bel ve bacak krampları ile başım dertteydi. Her gün 2 adet maden suyu içiyorum. İçerisine 1-3 damla limon suyu ilave edebilirsin sadece icemezsen. Ben nerdeyse kramplarim yok denecek kadar bitti diyebilirim 😊