MeftuNghn 16+4 günlük hamileyim ve her ay bi kaç gün kanamam oluyo progestan kullandım ama nafile…tecrubeli annelerimden bilgi istiyorum bazıları bebek büyüdükçe yukarı cıkarken ara ara kanamalar olur dıyolar ne kadar dogru bilemedim 😒
akovalardan MeftuNghn ben 4 ay boyunca progestan kullandım hergun kanamam olunca doktorum iğne verdi bana onu kullandım bolca dinlendim ağır iş yapmadım ağır kaldırmadım şükür 4.aydan sonra gerek kalmadı progestana dikkat ederseniz geçer inşallah kanama alanları olup olmadığını doktorunuz söylüyor size
Kaderkck07 MeftuNghn canım vajinal muayene oldun mu Benimde 13 ve 16 haftalarımda lekenme tarzında olmuştu. 16 haftadakinde vajinal muayene oldum rahimde yara varmis Ondan oluyormuş meğer. Bendede ultrasonda bi sıkıntı çıkmıyordu. Tabi herkeste aynı olacak değil ama illaki bi nedeni vardır
tgce_brs Bu konu hakkında doktorunuza danistiniz mi acaba. Çok nadir bazı az kanamalar sorunsuz olabiliyo. Benimde 14. Haftamda birkere bir damla kanamam oldu hiçbir sorun yoktu. Siz eğer danismadiysaniz bir doktorunuza danışın
MeftuNghn tgce_brs doktoruma danıştım gecen ay bebekte hiç bişey yok gayet iyi dedi ultrasonda da kanama olsuguna dair bişey cıkmadı ama lavaboda kan görmek beni cok üzüyo…
MeftuNghn Bende agır bişey kaldırmıyorum ama her ay tam kontrole gitmeye yakın hep kanamam oluyo 4 aydır böyle denk geliyo…
Ftmcgr Benimde 12+3 de bir günlük pet kadar kanama oldu doktor bebekte hiçbir sıkıntı yok dedi iğne oldum ve progestan kullanmaya başladım ama yatacaksın kalkmak yok dedi bi sıkıntı olur mu sizce
MeftuNghn Ftmcgr bu donemde dikkat etmeniz gerekiyo yatın wc ye kalkın sadece işler her zaman olur… önceligimiz bebegimiz..
MeftuNghn Yok hayır doktorum öyle bişey demedi pazartesi kontrolum var söylerim… peki nasıl bi tedavı uyguladı ?
dryaakhrmn Bende geçenlerde gördüm doktorumu arayıp direk gittim bakıldı ama hiç bir sorun çıkmadı ilaç verdi onu kullanıyorum çok şükür bebeğimdede sorun yok ama leke görünce insan gerçekten çok korkuyor ☹️