Sonia Selam kizlar. Marketden eve kadar biraz agir sey tasidim lekelenme oldu simdi gecti sanirim. Boyle durum yasayanlar oldumu?
Aloneanqel Sonia canım doktora git bebeğin sağlığı hakkında hemen görün bilgi al. Ve birdaha sakın ama sakın 1 kg bile kaldırma. Ben pazar arabası almıştım onu kullanıyordum. Sende öyle birşey alabilirsin
akovalardan Sonia bende de oldu ama hemen doktora gittim progestan başlattı doktorum iğne de vurdu ve dikkat et ağır kaldırma dedi
Sonia akovalardan bende durmadi hic lekelenme devam ediyor. Oncekindede boyle oldu dustu. Simdi yine oyle oluyor
akovalardan Sonia evet canım dikkat edince birşey olamadı şuan 37.haftaya merhaba diyecegiz Allah ’ın izni ile size de nasip olsun inşallah
Neslihankk Sonia Kuzum ben hep ağır taşıyorum mecburen çamaşır sepeti 4 yaşında oğlum alışveriş poşeti mecburen ama kanaman varsa bekleme doktora git bisey yoksada icin rahatlasın en azindab
akovalardan Sonia Allah yar ve yardımcınız olsun hastaneye gidin mutlaka vardır tedavisi Rabbim sağlıkla elinize almayı nasip etsin inşallah