annecikk_ Anneyim evet Allah yardimcin olsun hayirli kolay dogum nasip etsin 🤍miniklerinlede mutlu bir hayat annesiii😍❤️
Anneyim annecikk_ amin inşallah ama içimden bi ses erkenden dogurcak mişim gibi hissediyorum zaten 2 hafta once kocama da erken dogurcam demiştim çünkü sancılanıyordum herşeyin hayırlısı inşallah.
annecikk_ Anneyim insallah canim bende sanki erken dogurcam gibi geliyo😂😂 nedense oyle bir hissim var 😅
Anneyim annecikk_ işte bu hissede nerden kapıldıysam bilmiyorum ama allahım saglıkla kucagımıza almamıza yardım etsin inşallah kızıma bişey olmaz bugun açile gidecem korku var içimde daha erken oldugu için inşallah herşey yolundadır
Anneyim Cnsuyagiz canım herşey yolunda cok şükür ama kasılmalarım devam ediyor bugun acile gidesim var ama korkuyorum hareketleri orta seyirde
annecikk_ Anneyim amin insallah cumlemize saglikla kucaga almak nasip etsin❤️❤️insallah bisey olmaz 💕💕
Anneyim annecikk_ hastanedeyim bebegin hareketleri cok yavas yatırdılar su anda ciger geliştiriçi yapildı bekliyorum
Anneyim annecikk_ amin inşallah bekliyorum ama korkuyorum. Bu sefer gercekten korku sardı bugun yaşananlardan sonra cok zor yaa
Anneyim annecikk_ iyiyim canım yatıyorum hala da şu an ikinci çiger geliştirici igne yapıldı gece 12 den beri yiyip içmek yok bakalım sabah ne diyecek doktor