Gmzk8995 glsm-tzcn Görümcem, bi arkadasım ikiside orda doğum yaptı ikisinde de ordaydım gayet temizdi odalar canım. Birde ebeleri öyle tatlılar kii 😊
Mira35 Özel Çınar’lı onur aldemır doktor memnunun ama hastanede Doğum yapmam bende degıstırıcem Ege şehir hastanesinde yapmak ıstıyorum bende
glsm-tzcn Mira35 bide dikkat etmemiz gereken nokta gittiğimiz hastahanenin yenidoğan yoğun bakımı var mı ona da bakılmalı her hastahane de yok çünkü. Herşeyi düşünmek lazım doğum sonrasında Allah korusun herhangi bir durum olursa vs
Tugce1803 Mrvyldrm97 19 haftalığım ilk kez gittim çünkü bir önceki doktorum Hayri Bey ordan ayrıldı. Ali beyden de çok memnun kaldım. Ayak parmaklarına kadar tek tek detaylı baktı☺️
rabiaaa_atmcaa İzmir Can hastanesi Calibe Demirkan çok çok memnunum çok samimi çok ilgili bir doktor 👏🏻
Mybabyizmir Hlme-26 calibe hanım nasıl ? Bende kendisine gidip bi görüşmek istiyorum. Biraz bilgi alabilir miyim sizden ?. Ücretler falan nasıl ?
Hlme-26 Mybabyizmir ben aşırı memnunum çok tatlı bir bayan 🙂 muayene ücreti 165 ama düzenli kan vermek testler yapılması gerek 200 300 falan onlarda değişiyor ama muayene dediğim gibi 165 🙂
Sewal35 Gonca2535 7350₺ doğum paketi aldım fotoğrafçısı 3 tane albğm yapıcaklar oda süslemesi küçük paketinden birrde 28 gün anne ve bebek muayne pakete dahil topuk kanı ücreti hariç oda 500₺ miş
Sewal35 230 ₺ muayne ücreti 50₺ nts ücreti şimdi her hafta gidiyorum bir hafta ödeme yapıyorum bir hafta yapmıyorum
mankenhamile glsm-tzcn Yeni Girne Medical Park Hastanesi - Gülin Okay(çok güleryüzlü ve şirin bir kadın,ayrıca whatsapptan mesajlara mutlaka cevap atar,acil durumda da istediğin saatte hastaneye gel ben de mutlaka gelcem der hep canım doktorum,çok ilgili)