Elifinannesi1 Herkese merhaba,doktorum bugün kan sulandırıcı ilaç vermek istedi,oksapar adında.Üzerinde 4000 Anti -Xa İÜ/0.4 ml yazıyor,aranızda kullananlar var mı?Bilinen bir zararı var mı sizlerde kullandınız mı aklıma takıldı,teşekkürler
Cicilibicili Elifinannesi1 evet canım kullanıyorum, burda çok var kullanan. Bi zararı yok için rahat olsun. Verdiyse kullanman lazım
bebegim_28 Elifinannesi1 pıhtılaşma falan varsa mutlaka kullan 2 düşük yaptım 3.de oksapara başladım aynı iğneyi kullanıyorum 27 haftalık olcaz çok şükür
Anguvan Elifinannesi1 canim 36+5 teyim ogrendigim günden beri kullanıyorum vermesinin nedeni kan sulandırıcı kanda pıhtılaşma icin genelde eger düşüklerin var ise bu yuzden vermiştir
Elifinannesi1 bebegim_28 öyle sorunlarım yok çok şükür,kan testi yapmıştı sedimantasyon değerim yüksek çıktı hamilelikte olabilir böyle durumda kan sulandırıcı veriyoruz dedi Öylelikle kullanmaya başlayacağım teşekkürler merak etmiştim💌
Emelgizzem Anguvan canım ben akşam 10 da vıruluyodum hep ama dün 11 buçukta vuruldum bugün tekrar akşam 10 da vurulsam olur mı
Anguvan Emelgizzem olur ama ben senin yerinde olsam her sabah yapardım genelde bunlar sabah yapılıyor gun icinde daha herketli oluyoruz pıhtı atma sıkıntısı ortadan kalkıyor
Fatmamuduk Anguvan Bende kullanmaya başladım ama her gün akşam 6 da yapıyorum ben sabahları dagha mı etkili oluyor?
Elifinannesi1 Minigimm2020 İlk gebeliğim çok şükür 6.aya girdik,kan testi yaptı bir değerim yüksek çıktı o yüzden verdi
Elifinannesi1 Deletedmom320 Doktorum kan testi yaptı bir değerim yüksekmiş,hamilelikte olabilir böyle durumda kan sulandırıcı veriyoruz dedi Öylelikle kullanmaya başlayacağım teşekkürler merak etmiştim💌
Anguvan Fatmamuduk bilemem ama sabah daha iyi gibi çünkü ilk ignemde ne zaman yapıyım diye sordugimda sabah yapmaya çalış demişti
Minigimm2020 Elifinannesi1 genelde kaybi olupda genetik test yapiliyo ondan cikiyo pihtilasma varmi yok varsa kullanılıyo size kullandırma sebebeini anlamadim