Bade94_1 Merhaba kizlar hamilelik belirtilerinde aynı adet sancısı gibi kaşık ağrın oluyor diyen var bide yok daha farklı bir sancı ben farklı sancı oldugunda anladım diyende bu ay rahim.filmi çektirdim. on günüm.kaldi adet günüme ve bugün üçüncü günüm kasigima sancı girip çıkıyor normalde bir hafta kala yapardı yaşayan var mı belirti olabilir mi
Heyecandorukta Bade94_1 Olabilir, benim regl sancım var sandım, hatta regl oldum zannedip ped kullanmaya başladım. Üşüme, sancı, halsizlik, iştahsızlık benim birebir aynıydı regl belirtilerimle
Bade94_1 Heyecandorukta şuan saydiklarinin hepsi var bende kolumu kaldırmaya gücün yok çalışıyorum hava sıcak diye diyorum.ama çok uykum geliyor akşamı zor yapıyorum inşallah vardir
gamzelim2234 @Bade94_1 adetime 2-3 gün varken kasık sancılarım başladı aynı adet olucakmış gibi bu ayda olmadı diye sızlanıyordum ama sizin daha 10 gün varmış çok erken geldi bana bu belirtileri yaşamanız için rahim filminden kaynaklı olabilir bende çektirdiğimde baya bir süre ara ara kasıklarım ağrımıştı canım
gamzelim2234 @Bade94_1 inşallah vardır canım bilemeyiz tabi 😊 güzel haberlerini tez vakitte duyarız Allahın izniyle